Maatschappelijke Kaart Wonen Limburg is live

Ingrid Bekker

Eind 2015 lanceerden wij de Maatschappelijke Kaart van Wonen Limburg.

Wonen Limburg lanceert de Maatschappelijke Kaart-tool

Deze online tool zet ons Team Leven in eerste instantie in voor voor eigen kennisdeling én voor externe partners van Wonen Limburg, Deze tool kan iedereen bekijken en gebruiken. Uitgevoerde leefbaarheidsprojecten en -initiatieven kunnen online teruggevonden of gematcht worden aan een bepaald thema. Zo kunnen we projecten of initiatieven ook inzetten in andere regio’s.

Dynamische tool

De tool is dynamisch opgebouwd. Hierdoor  is het mogelijk om te reageren op bepaalde projecten. We zijn benieuwd wat huurders, omwonenden en samenwerkende partners vinden van onze leefbaarheidsprojecten. Ook is het mogelijk om nieuwe leefbaarheidsprojecten of -initiatieven bij Wonen Limburg in te dienen. Om te reageren of een idee in te dienen, kunt u online formulieren  invullen. Kijk hiervoor bij ‘Indienen’ op http://maatschappelijkekaart.wonenlimburg.nl.

Hoe verder?

De eerste ideeën voor het uitbreiden van de Maatschappelijke Kaart zijn al geboren. Bijvoorbeeld het opnemen van aanvullende informatie die betrekking heeft op de leefbaarheid in wijken en buurten. Zo vindt u straks in de tool ook informatie over complexe leefbaarheidssituaties en informatie over wijkprofielen en de opbouw hiervan.

Meer weten?

Interesse in onze Maatschappelijke Kaart? We zijn benieuwd naar uw reacties en ideeën! Neem gerust contact op met Susanne Scheepers, teamleider Leven, via 088 – 3850 233 of susanne.scheepers@wonenlimburg.nl

 

Uitgelicht

Zoeken