Bouw 18 woningen het Hof in Baarlo officieel gestart

esther

De eerste muur staat! Met dank aan de toekomstige bewoners van de 18 levensloopbestendige woningen die rond de zomer 2016 opgeleverd worden. Een deel van de nieuwe bewoners van het Hof in Baarlo heeft donderdag 14 april de handen uit de mouwen gestoken en zijn met specie en stenen aan de slag gegaan. Onder begeleiding van ketenpartner Van Wijnen uit Sittard is de start gemaakt.

Het Hof

 

Bij de bouw van de woningen is voor de wensen van de toekomstige bewoners volop ruimte geweest. Per blok bepaalden zij gezamenlijk de keuze voor de gebruikte stenen, de gevelafwerking en de kozijnen. En kozen zij het model en de kleur voor de voordeur.

Het Hof vormt de kers op de taart van de gebiedsontwikkeling ‘Rond de Engelbewaarder’ in het centrum van Baarlo. Na de oplevering in 2009 van de Horizon, ’t Heem in 2012 en de Engelbewaarder in 2015 verwachten we rond de zomer 2016 de 18 woningen op te leveren. Van de 18 energiezuinige woningen zijn er inmiddels 16 verhuurd.

De oplevering staat gepland voor juli 2016. Het project is door ketensamenwerking met Van Wijnen uit Sittard tot stand gekomen.

 

Uitgelicht

Zoeken