Multicultureel evenement Kleur&Kracht ook in 2016

Ingrid Bekker

Omdat Kleur&kracht in 2015 een succes was, komt dit evenement in 2016 op 17 september terug. Locatie: De Witte Hoeve in Venray. De crowdfunding hiervoor is gestart.

Wonen Limburg ondersteunt Kleur&Kracht

Het evenement Kleur&Kracht stimuleert het zelfbewustzijn van vrouwen. Daarmee legt het een belangrijke voorwaarde voor participatie in onze maatschappij. En dan gaat het om participatie op het gebied van economische zelfredzaamheid, in werk of ondernemerschap. En om participatie op het gebied van het leveren van een bijdrage in de eigen buurt of leefomgeving.

Wonen Limburg stimuleert de economische zelfredzaamheid van haar huurders, omdat dit een positieve bijdrage levert aan de wijkeconomie en de leefbaarheid in de wijken. Ook vinden wij het belangrijk dat huurders actief zijn in hun buurt.
Kleur&Kracht stimuleert ook de ontmoeting tussen vrouwen van verschillende culturen. Als geen ander slaagt Kleur&Kracht erin om vrouwen van allochtone afkomst in contact te brengen met autochtone vrouwen. Dit past in een van onze strategisch doelen 'De  samenleving beter'.

Interesse in Kleur&Kracht? Op de Facebookpagina Crowdfunding Kleur&Kracht 2016 staat informatie en een filmpje met een impressie van Kleur&Kracht in 2015. https://www.youtube.com/watch?v=Mu5deF_rkbM

Kleur&Kracht 2016 wordt gehouden op 17 september in De Witte Hoeve in Venray.

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken