Vrijwilligers bedankt!

ine

Op 24, 25 en 26 mei organiseerden wij al weer voor de derde keer op rij de Dankjewel Dagen voor onze vrijwilligers.

dankjeweldagen

Met de Dankjewel Dagen zetten wij huurders die als vrijwilliger een steentje bijdragen aan de leefbaarheid in hun woonomgeving in het welverdiende zonnetje. Leden van bewonerscommissies, wijkteams of projectgroepen, maar ook gemotiveerde bewoners die bijvoorbeeld het groen rondom een woongebouw netjes houden. Verdeeld over drie dagen genoten ruim 350 huurders bij het Museumplein Limburg van de mooie en interessante waardering.

De mijnen in… of toch een rondje rond de aarde?
Na een warme ontvangst bij het Museumplein in Kerkrade werd de groep onthaald in het Continium. Hier was volop aandacht voor de oude én nieuwe technieken die te bestuderen en te bewonderen was. De keuze tussen de film over de aarde of de mijnen was een lastige; niet zomaar een film, maar een ware beleving in het Columbus earth theatre. Voldoende stof tot nadenken en verwondering.

In het zonnetje
Met ruim 500 vrijwilligers werken we dagelijks samen aan een fijne woonomgeving. We zijn erg blij met de betrokkenheid en inzet van deze vrijwilligers en we realiseren ons dat zij letterlijk de oren en ogen in wijken en buurten zijn. Op de Dankjewel Dagen stonden zij allemaal in het zonnetje.

Bijzonder blij met vrijwilligers
Marty van Dam, directeur Wonen & Leven: ‘Naast de buitengewoon mooie, warme gesprekken viel me op, dat over het algemeen vrijwilligers het vanzelfsprekend vinden een bijdrage te leveren aan hun woongenot en dit ook met plezier doen. En daar zijn wij uiteraard bijzonder blij mee!’ 

Tot volgend jaar?
Wilt u zich ook inzetten als vrijwilliger voor uw woonomgeving? Informeer dan bij uw wijk- en complexbeheerder naar de mogelijkheden. En misschien zien we u volgend jaar bij de Dankjewel Dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken