Nieuwbouw Hornehoof Weert gestart

ine

Op de plaats in Weert waar momenteel de Torenflat en het verzorgingshuis Van Berlo Heem worden gesloopt, is ondanks het slechte weer onder grote belangstelling op woensdag 13 januari het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw. Gedeputeerde Daan Prevoo heeft symbolisch de sloophandeling verricht. Vertegenwoordigers uit de klankbordgroep hebben het bouwbord onthuld.

bouwbord hornehoof

 

In de voorbereidingsfase heeft Wonen Limburg, Land van Horne en de gemeente Weert intensief samengewerkt met een klankbordgroep. Met de input uit deze brede maatschappelijke vertegenwoordiging van o.a. huurders, ouderen, gehandicapten, VAC, Wmo en andere belangenverenigingen is het plan verder vorm gegeven.

Met de bouw van Hornehoof realiseren Wonen Limburg en Land van Horne  in totaal 89 appartementen, 6 groepswoningen voor dementerende ouderen en een ontmoetingsruimte. We verwachten in de zomer van 2017 de eerste nieuwe bewoners te kunnen verwelkomen.  
Begin 2017 starten we met de verhuur van de appartementen (1 óf 2 slaapkamers). Heeft u interesse en wilt u op de hoogte worden gehouden van de verhuur? Vul dan dit formulier in.

Uitgelicht

Zoeken