Ruilwinkel Aurora Heerlen in nieuw jasje

ine

Sinds twee jaar kent Heerlen de ruilwinkel Aurora. Dit initiatief van Richard Gerrits is een groot succes, want de winkel groeide in deze jaren flink uit zijn jasje. Gelukkig kan Richard sinds november 2015 beschikken over een grotere ruimte aan de Sittarderweg 6a in Heerlen (naast onze buurtwinkel).

ruilwinkel aurora

Gesloten beurs

In de ruilwinkel blijven de beurzen gesloten. Mensen kunnen alleen spullen ruilen en niet kopen. Bijvoorbeeld gordijnen tegen een fiets, glazen tegen een ring of een stoel tegen twee nachtkastjes. De ruilwinkel voorziet duidelijk in een behoefte. Niet alleen mensen uit de buurt weten de ruilwinkel te vinden, maar er komen ook bezoekers van ver buiten de wijk. Naast mensen die bewust kiezen voor duurzaamheid door hergebruik, bestaat het publiek ook uit klanten voor wie dit de beste manier is om nog aan betaalbare huisraad te komen.

Ontmoetingsplek

De ruilwinkel is ook een heuse ontmoetingsplek.  In de koffiehoek kan de bezoeker terecht voor een praatje onder het genot van een kop koffie. Wonen Limburg ondersteunt dit initiatief van harte, omdat dit een bijdrage levert aan de leefbaarheid van de buurt.

Openingstijden

Woensdag van 14.00 - 16.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur

Volg ruilwinkel Aurora op Facebook onder de naam:  Ruilwinkel Aurora.

Uitgelicht

Zoeken