Nieuw! Wonen Limburg Lab

ine

Het Wonen Limburg Lab is een nieuwe manier om samen met bewoners en belanghebbenden nieuwe ideeën te ontwikkelen. Het enige wat ervoor nodig is, zijn een tafel en een aantal enthousiaste mensen.

Wonen limburg lab

Het Wonen Limburg Lab is een rondetafelgesprek waarin we één actueel thema bespreken.
Bijvoorbeeld een onderwerp waarover medewerkers van Wonen Limburg veel vragen krijgen, waarop ze niet direct een antwoord hebben. Of een maatschappelijke trend, die in de toekomst gevolgen heeft voor het werk van de woningcorporatie. De bedoeling is dat het gesprek een concreet antwoord of idee oplevert, dat we vervolgens verder uitwerken. We hebben al Wonen Limburg Labs achter de rug over Samen wonen, Samen zorgen en Huren zonder inkomen.

Meedoen
Wilt u ook deelnemen aan zo’n Wonen Limburg Lab? Of nog beter: heeft u een onderwerp dat u graag in een Wonen Limburg Lab wilt bespreken?
Neem dan contact op met ons WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 - 385 0800. Mailen mag ook: meedenken@wonenlimburg.nl.

Wonen Limburg Lab op dinsdag 29 november

Het eerstvolgende Wonen Limburg Lab is op dinsdag 29 november (17.30 – 20.30 uur) in het Wonen Limburg Huis in Roermond.

Het onderwerp:
Hoe betrekken we onze huurders bij huurdersbelangen? Hoe motiveren we huurders om met ons mee te denken? Hoe bouwen we meer samen aan prettig wonen?

We organiseren deze avond samen met de Huurdersraad Wonen Limburg. De Huurdersraad Wonen Limburg ondersteunt de regionale huurdersorganisaties in hun overleg met Wonen Limburg en versterkt daarmee de positie van onze huurders. Meer informatie over de Huurdersraad Wonen Limburg en de huurdersorganisaties vindt u op www.huurdersraad-wl.nl.

Het programma van 29 november is als volgt:

17.30 uur   ontvangst met soep en broodjes
17.45 uur   uitleg van de avond
18.00 uur   start brainstorm 1
19.00 uur   korte pauze koffie en thee
19.15 uur   start brainstorm 2
20.15 uur   afronding in de leefkeuken
20.30 uur   afsluiting

Vindt u het leuk om uw steentje hieraan bij te dragen? Laat het ons weten! Aanmelden kan tot woensdag 16 november.
We hebben plaats voor 12 personen en vol = vol. Uiteraard vergoedingen we uw reiskosten.
Mail naar meedenken@wonenlimburg.nl of bel met Helen Hillemans (088 – 3850 232).

 

Uitgelicht

Zoeken