De winnaars van de Buurttaarten zijn bekend

ine

Er kwam een grote stroom aan reacties op onze oproep voor de Wonen Limburg Buurttaart op Facebook. Wat mooi om te zien dat zoveel mensen klaarstaan voor elkaar en voor de buurt. Uit alle inzendingen kozen we twee prijswinnaars. We feliciteren Janneke Vaessen, Brand 1786 in Maasbree en Corrie Boom van de Schout in Venray van harte als winnaars van Buurttaarten.

buurttaart maasbree

Terechte winnaars
De bewoners van Brand 1786 organiseren niet alleen leuke activiteiten als een barbecue en samen kamperen, maar staan ook altijd voor elkaar klaar. Een oppas voor de kinderen is altijd in de buurt te vinden en voor iemand die hulpbehoevend is, worden de boodschappen gedaan.
Ook de bewoners van de Schout doen veel dingen samen. Bijvoorbeeld, schilderwerken maken voor de gemeenschappelijke ruimten, fietsen en zij houden de omgeving schoon.
De winnaars hebben intussen heerlijk gesmuld van de buurttaarten.

Het leefbaarheidsfonds is er voor buurtinitiatieven
Wist u dat Wonen Limburg ondersteuning biedt aan buurtinitiatieven? Het leefbaarheidsfonds is van en voor huurders, bedoeld om hun woonomgeving te verbeteren door eenmalige projecten. Het maakt niet uit hoe klein of groot een investering is, als de leefbaarheid in de buurt erbij gebaat is, dragen we graag een steentje bij. Kijk voor meer informatie op leefbaarheidsfonds.

 

Uitgelicht

Zoeken