Dikke pluim van bewoners Graswinkellaan Weert

jessica

Onze ketenpartners doen het goed! Afgelopen week ontvingen wij een erg mooi bericht van bewoners van ons appartementencomplex aan de Graswinkellaan in Weert. Dit complex is onlangs voorzien van energetische maatregelen, als onderdeel van de in totaal 4.000 woningen die Wonen Limburg in de periode 2017-2020 energetisch aanpakt. De afgelopen tijd heeft onze partner Cuypers-Pex hard gewerkt om het in Weert zo goed en mooi mogelijk voor elkaar te krijgen. En met succes!

Dikke Pluim

 

De bewoners waren zó positief, dat ze ons dit graag wilden laten weten en stuurden ons het volgende bericht:

“Het vervangen van de kozijnen aan de Graswinkellaan 101/147 is in een afrondende fase. Veel bewoners hebben deze werkzaamheden als prettig ervaren. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en als er een kleine oneffenheid was dan werd dit (daar waar mogelijk) direct en netjes opgepakt. Na het plaatsen van de kozijnen is de werkplek telkens netjes (in alle redelijkheid) opgeruimd. Wij zijn duidelijk op de hoogte gebracht van wat er werd gedaan alvorens men met de werkzaamheden begon. Wij zijn ons ervan bewust dat er altijd mensen zijn die om ieder wissewasje piepen, maar ook dat is netjes opgepakt.

Namens veel bewoners van het appartementencomplex Graswinkellaan 101/147 heel hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking en een dikke pluim aan iedereen.”
 
Als Wonen Limburg zien we graag dat onze bewoners tevreden zijn. Een verdiend compliment dus voor met name de medewerkers van Cuypers-Pex.

 

Uitgelicht

Zoeken