Doe mee met de interessepeiling Schuttersveld in Venray

esther

Ben je op zoek naar woonruimte, maar heb je niet genoeg inschrijftijd? Dan is een kompaswoning in het Schuttersveld aan de Bergweg in Venray voor jou misschien héél aantrekkelijk. De kompaswoningen bieden je een goede overbrugging naar een huurwoning voor onbepaalde tijd of een koopwoning. En… je behoudt je inschrijftijd op Thuis in Limburg.

typen woningen schuttersveld

In Schuttersveld woon je sámen
Bewoners in het Schuttersveld hebben diverse achtergronden. Ze zijn bereid elkaar te helpen en stellen de deur voor elkaar open. Ook steken ze regelmatig samen de handen uit de mouwen om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid. De appartementen liggen op de 2e en 3e verdieping. Hierdoor heb je lekker veel contact met elkaar. De rest van het gebouw verhuren we aan maatschappelijke organisaties.

Voor wie is een kompaswoning ideaal?
De kompaswoningen zijn ideaal voor mensen die snel woonruimte zoeken en tijdelijk willen huren, voor 2 of 5 jaar (afhankelijk van je leeftijd). Je komt in aanmerking als:
- je kunt vertellen waarom juist jij in het Schuttersveld wilt wonen;
- je iets wilt betekenen voor het Schuttersveld, je buren of de buurt.

Interesse?
Wil jij in de loop van 2018 een kompaswoning huren? Maak dan nu je interesse bekend. Geïnteresseerden ontvangen van ons een mail zodra wij de woningen te huur aanbieden op thuisinlimburg.nl. Let op: dit is dus alleen een interessepeiling. Op basis van deze interessepeiling bepalen wij hoeveel kompaswoningen van elk type wij realiseren. Het staat al vast dat er 4 kompaswoningen van type Familie komen. Je interesse kun je tot en met 16 februari kenbaar maken via deze link.
 

Bekijk hier de complete advertentie zoals deze ook in de lokale media hebben gestaan.

Uitgelicht

Zoeken