Foto-expositie 'Kom binnen' bij Wonen Limburg

esther

Vrijdagmiddag 19 januari vindt de officiële opening plaats van onze foto-expositie ‘Kom binnen’. De expositie bestaat uit een selectie foto’s die we de afgelopen zes jaar lieten maken voor onder meer ons bewonersmagazine In de buurt van... Foto’s die iedereen een kijkje gunnen in verschillende huizen, thuizen, wijken en buurten.

foto-expositie

Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg: “De foto’s vertellen stuk voor stuk een verhaal. Van mensen die van ‘onze stenen’ hun eigen thuis hebben gemaakt. En daar gaat het ook om. We zijn er vooral om ervoor te zorgen dat iemand zich ergens thuisvoelt. Dat het goed gaat daar achter die voordeur en dat iemand zich prettig voelt in zijn buurt. We zijn niet meer ‘de woningbouw’ van jaren geleden. Maar een corporatie die er is voor de bewoners en de buurt. Dat betekent een andere manier van werken. Gericht op ontmoeten, luisteren, oprecht nieuwsgierig zijn, gesprekken voeren, talenten zien en samen ontdekken wat iemand zelf wil en kan doen in huis, straat of wijk. Wat kan iemand voor zijn buurman betekenen?”

Opening expositie
De feestelijke opening van de expositie is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats op vrijdag 19 januari om 15.00 uur in het Wonen Limburg Huis in Roermond (Willem II Singel 25). De gefotografeerde huurders die te zien zijn in de expositie zijn eregast op deze middag.
Bent u niet in de gelegenheid te komen, maar wilt u de expositie wel graag zien? Dan is dat nog mogelijk op de volgende data: vrijdag 16 februari en vrijdag 16 maart van 15.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis.

Uitgelicht

Zoeken