Huurdersvereniging Noord-Limburg zoekt nieuwe vrijwilligers

ine

Wonen Limburg hecht veel waarde aan de mening, ideeën en wensen van huurders. Dit komt tot uiting in onze visie, beleid en strategie. We hebben geregeld contact met de verschillende huurdersbelangenorganisaties in Limburg; dat vinden we belangrijk. Zowel op bestuurlijk niveau als in de regio.

logo huurdersverengiing noord limburg

De Huurdersvereniging Noord-Limburg is één van onze vier regionale huurdersbelangenorganisaties. We vinden de stem van huurders belangrijk. Daarom ondersteunen we graag de oproep van de Huurdersvereniging Noord-Limburg voor nieuwe vrijwilligers die actief willen zijn voor de Huurdersvereniging Noord-Limburg.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u een mail sturen naar het secretariaat van de Huurdersvereniging Noord-Limburg via info@hv-nl.nltelefonisch contact opnemen met telefoonnummer 0478-584502 op de dinsdagochtend of donderdagochtend tussen 9.00 en 12:00 uur. Komt u liever langs? Aan de Bergweg 4 in Venray staat de koffie voor u klaar. Of neem een kijkje op de website www.hv-nl.nl.

 

Uitgelicht

Zoeken