KWH-Huurlabel Wonen Limburg verlengd

ine

Het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties (KWH) heeft de waardering van huurders voor de dienstverlening van Wonen Limburg onderzocht. Dit keurmerk staat garant voor een goede dienstverlening en is gebaseerd op onderwerpen die huurders belangrijk vinden.

kwh

Resultaten
Uit het onderzoek blijkt dat huurders onze dienstverlening in 2017 gemiddeld waardeerden met een 7,6. Daar zijn we blij mee en trots op! We voldoen met dit cijfer ruimschoots aan de uitgangspunten van het keurmerk KWH-Huurlabel. Dat betekent dat ons KWH-Huurlabel opnieuw verlengd is tot 10 maart 2020.
Naast het cijfer is per onderdeel ook het percentage tevreden huurders weergegeven. Vanaf 2018 is de norm hiervoor 85% en is een vereiste voor het behalen van het KWH-label.

Werken met het keurmerk KWH-Huurlabel wil natuurlijk niet zeggen dat alles perfect verloopt. Met name de processen Huur opzeggen en Contact verdienen onze aandacht en hierop hebben we acties uitgezet. Deze aandachtspunten bieden ons de kans om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Hoe goed we ons best ook doen, er gaat wel eens wat fout. Bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Lees hier meer over het KWH-Huurlabel.

Uitgelicht

Zoeken