Let op! Betaal geen kosten om in te schrijven als woningzoekende

ine

Wij krijgen signalen dat er landelijke partijen zijn die via misleidende advertenties woningen aanbieden.

Het is niet duidelijk of dat ook woningen van Wonen Limburg betreft. Deze partijen doen dat niet gratis. Er is meestal sprake van een abonnementsgeld of ander vorm van betaling voor de dienstverlening. Graag willen we benadrukken dat inschrijven als woningzoekende bij Wonen Limburg altijd gratis is. We adviseren u dan ook geen abonnementskosten of wat dan bij wie ook te betalen.

Op zoek naar een betaalbare huurwoning 
Bent u op zoek naar een betaalbare huurwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag om jouw woonwensen waar te maken. Wij verhuren woningen door heel Limburg. Wij zijn er voor mensen met een lager inkomen die recht hebben op huurtoeslag. Maar we hebben ook woningen voor mensen met een midden inkomen.

Vind ons aanbod
Ons aanbod aan huurwoningen vindt op www.thuisinlimburg.nl. Om te kunnen reageren op ons woningaanbod is het nodig om ingeschreven te staan als woningzoekende bij Thuis in Limburg. Dat is gratis.
Verdient u te veel voor een sociale huurwoning of loopt u vast op de woningmarkt? Op wonenlimburgaccent.nl vindt u alle huurwoningen die boven de grens van de sociale huur vallen (huurprijzen vanaf 763 euro). Betaalbare huurwoningen voor woningzoekenden met een middeninkomen. Ook bij wonenlimburgaccent.nl kunt u gratis een account aanmaken.

Uitgelicht

Zoeken