Mogen we 10 minuten van uw tijd?

ine

KWH (kwaliteitscentrum voor woningcorporaties) voert een onderzoek voor ons uit. In dit onderzoek kunt u uw mening geven over uw huis en uw wijk of buurt. En of u tevreden bent over en vertrouwen heeft in Wonen Limburg? Ook zijn we nieuwsgierig naar uw betrokkenheid bij de buurt en Wonen Limburg.

kwh enquete

Door het beantwoorden van een paar vragen zien wij wat u belangrijk vindt. En waar we het beter kunnen doen. Het is daarom erg waardevol dat u de vragenlijst invult. De vragen gaan over verschillende onderwerpen. Zo proberen we een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat u nodig heeft om prettig te kunnen wonen.

Doe mee en win een cadeaubon!
Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Als dank voor uw medewerking, verloten we enkele cadeaubonnen van € 25,- onder iedereen die de vragenlijst invult. Als u een cadeaubon wint, dan ontvangt u vanzelf bericht van het KWH.

Start de vragenlijst
U start de vragenlijst door op de volgende link te klikken: www.allehuurderseenstem.nl/Wonenlimburg

Vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Of wilt u er meer over weten? Neem dan contact met KWH op via 010 221 03 60, of via kwh@kwh.nl. Vermeld u dan dat het gaat om het STEM onderzoek.
KWH doet jaarlijks onafhankelijk en objectief onderzoek onder ruim 100.000 huurders in heel Nederland. Meer informatie vindt u op www.kwh.nl/voor-huurders.

Alvast hartelijk dank
We danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. Uw antwoorden blijven anoniem. Wij gebruiken de resultaten om van te leren. Zo kunnen wij u en andere huurders nog beter helpen.

 

Uitgelicht

Zoeken