Pitch jij Limburg Klaar voor Morgen?

jessica

Negen samenwerkende partners gaan 3.000 sociale huurwoningen verduurzamen en roepen daarvoor jouw hulp in. Stuur je beste duurzame idee, concept of oplossing in via www.limburgklaarvoormorgen.nl en hoor tijdens de “Limburg Klaar voor Morgen”- Pitch op 6 juni 2018 of jouw inzending gewonnen heeft.

Klaar voor morgen

3.000 woningen verduurzamen

Nederland staat voor de grote uitdaging om CO2-neutraal te worden, om een leefbare aarde te kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Woningcorporatie Wonen Limburg pakt daarom al jaren haar woningen energetisch aan. Toch kan dat beter, slimmer, anders.  
Om dit doel te bereiken roepen we hulp in. Iedereen mag meedoen. Als je maar een goed idee hebt voor een manier om sociale huurwoningen te verduurzamen.

Juryleden

Uit een voorselectie rolt een top tien van de beste ideeën. De bedenkers ervan mogen die pitchen op 6 juni 2018. Een vakjury bestaande uit Wim Hazeu, Bestuurder Wonen Limburg, Claudia Reiner, Vicevoorzitter Uneto-VNI en Bert Kip, CEO Brightlands Chemelot Campus, selecteren uit die tien concepten het beste idee. Val je tijdens dit Event buiten de prijzen, dan heb je nog niet verloren. Als het idee goed genoeg is voor een deel van de sociale huurwoningen, of als een van de partners daarmee verder kan, mag je het alsnog uitvoeren.


www.limburgklaarvoormorgen.nl


Save the date

Wat:    Pitch Limburg Klaar voor Morgen

  • Voorselectie-ronde:    29 mei 2018
  • Finale-ronde:               06 Juni 2018, 13:00 uur
       Adres:    Brightlands Chemelot Campus
                      Urmonderbaan 22
                      Center Court (Level 1)
                      6167 RD Sittard-Geleen

 

Uitgelicht

Zoeken