Samen Wonen. Hoe wilt ú in de toekomst wonen?

sjuul

Onze woonbehoefte van vandaag hoeft niet dezelfde te zijn als die van morgen. Het kan zijn dat u ervoor kiest uw zorgbehoevende ouders dicht in de buurt te hebben. Of dat u graag met gelijkgestemden een andere invulling wilt gaan geven aan wonen. Door bijvoorbeeld ruimten samen te delen en hiervoor ook samen wilt zorgen. Of misschien heeft u wel een hele andere woonwens. Wij zijn nieuwsgierig naar úw woonwensen!

Samen Wonen. Iets voor u?

In de toekomst gaan andere woonbehoeften ontstaan. Ook wij zijn er van overtuigd dat we nieuwe woonvormen nodig hebben. Hoe denkt u daarover?

De overheid treedt terug en mensen moeten steeds meer zelf zaken regelen zoals bijvoorbeeld zorg en ook de manier van wonen. Meerdere generaties dichtbij elkaar. Woonvormen op basis van interesse of overtuiging. Of een woonvorm die we nu nog niet kennen.
“We wonen straks niet meer zoals vroeger. Maar hoe precies? Dat willen we weten”, aldus Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg. In het  filmpje hieronder hoort u zijn verhaal.

afbeelding samen wonen

 

Wij zijn erg benieuwd hoe ú straks wilt wonen!

Met deze vragenlijst willen we daar achter komen. Hoe meer mensen die invullen, hoe meer we weten. En des te beter kunnen we er, samen met u, ons op voorbereiden. Zodat we woningen en woonvormen krijgen waar ú graag in woont. Die voldoen aan de behoefte die u dán heeft. Helpt u ons mee?

U kunt de vragenlijst t/m 26 januari 2018 invullen.

 

 

Uitgelicht

Zoeken