Sleutels voor bewoners nieuwbouwhuizen Oud-Urmond

Marian Gielen

Deze week ontvingen de bewoners van de elf nieuwbouwhuizen aan de Torenstraat de sleutels van hun nieuwe huis. Met de oplevering van deze woningen is de gebiedsontwikkeling Kattekop afgerond.

Mooi wonen in Oud-Urmond
De duurzame en energiezuinige woningen liggen vlakbij het Julianakanaal in het mooie Oud-Urmond. De zes levensloopbestendige huizen en de vijf gezinswoningen die we als Wonen Limburg hebben gebouwd, waren snel verhuurd. De druk op de woningmarkt is groot. Ook voor woningzoekenden in deze regio is het niet gemakkelijk om een betaalbaar huurhuis te vinden. We zijn dan ook blij dat we, in goede samenwerking met de gemeente en de huurdersorganisatie, een bijdrage hebben kunnen leveren met deze nieuwbouw.

Gebiedsontwikkeling Kattekop
In 2009 is de gebiedsontwikkeling gestart met de bouw van het woongebouw Munterveste. Tijdens de tweede fase zijn 5 levensloopbestendige, 9 gezins- en 6 halfvrijstaande woningen gebouwd. De derde fase is deze nieuwbouw van elf woningen en vormt het sluitstuk van de gebiedsontwikkeling waarin wij als woningcorporatie met de gemeente Stein en de huurdersorganisatie hebben samengewerkt in het realiseren van de plannen.

Uitgelicht

Zoeken