Uw gegevens veilig op onze website

helen

Wij doen er alles aan om de gegevens van u, als huurder, zo veilig mogelijk op te slaan. Na het lezen van het artikel vandaag in Dagblad de Limburger bent u mogelijk ongerust geraakt. Dat vinden we uiteraard erg vervelend. Inmiddels is onze website volledig https-beveiligd en voldoen we daarmee aan alle voorwaarden die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt, die op 25 mei a.s. in werking treedt.

https veilige website
Wat was er aan de hand?
Via onze website kunt u uw eigen gegevens raadplegen. Dit kan enkel in een beveiligde omgeving, waarin overigens geen inkomensgegevens of burgerservicenummers staan.
Bij één pagina, de pagina om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van onze website, stond het beveiligingscertificaat niet aan.

Https-beveiligde website
Onze leverancier heeft dit certificaat onmiddellijk aangezet, waardoor nu alle pagina’s van onze website, waaronder ook de pagina’s waarop u als huurder uw gegevens invult, https-beveiligd zijn. U herkent dit aan het slotje in de adresbalk (dit kan per browser verschillend zijn). Hiermee kan het gegevensverkeer tussen uw pc en die van ons niet meer voor derden zichtbaar zijn. Er is geen aanleiding toe, maar mocht u zich toch zorgen maken, dan adviseren wij u om uw wachtwoord aan te passen.

Uitgelicht

Zoeken