We leren u graag beter kennen

Marian Gielen

Op zaterdag 13 oktober is het de Dag van het Huren. Eerdere jaren zetten we die dag de deuren van onze buurtwinkels en het Wonen Limburg Huis wijd open. Alle bewoners waren van harte welkom om langs te komen. Voor koffie en een goed gesprek. Over wat ze van hun huis vinden. En van onze dienstverlening.

Ger Peeters

Vorig jaar pakten we dat voor het eerst anders aan. We lieten bewoners niet naar ons toekomen, maar we zochten ze op in hun eigen buurt. Dat leverde nog mooiere ontmoetingen op. We bereikten ook mensen die om wat voor reden dan ook niet eenvoudig naar ons toe konden komen. Bovendien praten mensen makkelijker in hun eigen vertrouwde omgeving. Van collega’s hoorde ik heel enthousiaste reacties. De gesprekken gingen over veel meer dan alleen het
eigen huis. Er was een bewoner die al dagenlang niemand gesproken had en zo blij was met bezoek. Iemand die via Wonen Limburg aan vrijwilligerswerk kwam. Bewoners die zelf aan de slag gingen met activiteiten in hun buurt of woongebouw. Mooie resultaten. Op 13 oktober gaan we dus zeker weer de buurten in. Waarom vinden we dat contact met huurders nou zo belangrijk? Omdat we willen dat onze dienstverlening goed aansluit bij hun wensen en behoeften. En die weten we alleen als we onze bewoners écht goed kennen. Daarom gaan we niet alleen op de Dag van het Huren de buurten in; we doen dat iedere dag. In dit blad ziet u wat voor moois er in de buurten gebeurt. Komt u ons tegen in de buurt? We maken graag tijd voor u!


Ger Peeters
Bestuurder Wonen Limburg

Uitgelicht

Zoeken