Weer welkom in onze buurtwinkels, maar wel op afspraak

Marian Gielen

U bent weer van harte welkom op onze buurtwinkels. We vinden het fijn om u te begroeten. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstandsregel. Daarom is een bezoek vanaf dinsdag 18 januari alleen mogelijk op afspraak. En met maximaal twee personen per huishouden. Bel voor het maken van een afspraak met ons WoonAdviesTeam: 088-385 0800. U kunt een tijd laten inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

We hanteren het volgende:

1. U bent van harte welkom, maar wel op afspraak
Bent u huurder of woningzoekende? En wilt u graag persoonlijk langskomen op een van onze buurtwinkels? Belt u dan eerst even om een afspraak te maken: 088 - 385 0800. Bij het maken van de afspraak vragen we of u verkoudheidsklachten heeft. In dat geval maken we graag een nieuwe afspraak als uw klachten over zijn.
 
2. Telefonisch kunt u de hele dag bij ons terecht
Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar: 088 – 385 0800. Veel vragen kunnen we telefonisch beantwoorden. Een afspraak op de buurtwinkel is meestal niet per se nodig. 
 
Ook kunt u voor veel vragen terecht op deze website. Hier kunt u via Mijn Wonen Limburg ook online veel zaken regelen. 
 
3. Hoe gaan we om met reparatieverzoeken?
• Voordat we bij u langskomen, vragen we of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) heeft. Is dat zo? Dan maken we een nieuwe afspraak. Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning te zijn als onze vakman langskomt? Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment.
• Medewerkers die bij u langskomen zijn zelf niet verkouden.
• Medewerkers die bij u langskomen houden zicht aan de richtlijnen van de RIVM.
• Uiteraard gaan spoedreparaties door. Ook in het geval dat u verkoudheidsklachten heeft. Onze medewerkers nemen dan beschermende maatregelen. 
  
4. Onderhoudswerkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden gaan zoveel mogelijk door. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende maatregelen.

5. Groepsbezichtigingen
We doen bezichtigingen in kleine groepjes, waarbij er één voor één per huishouden een woning wordt bezocht. Het kan zijn dat we u vragen even een paar minuutjes buiten te wachten. We vragen u om maximaal met 2 personen uit één huishouden te komen naar een bezichtiging.    

Dank voor uw begrip
Het kan zijn dat een afspraak even op zich laat wachten. Dat is afhankelijk van de toeloop in de buurtwinkels. We vragen daarvoor uw begrip.

Uitgelicht

Zoeken