Ellenhof (10 woningen) in Ell

Samen met Stichting Wonen Ell hebben we een plan gemaakt om in het oude gemeenschapshuis van Ell 10 woningen voor jongeren en 55+ te realiseren.

Alle woningen zijn verhuurd.

Website:
http://
Google maps Ellenhof (10 woningen) in Ell

Ellenhof kleur

Wat in 2016 begon als een oproep om betaalbaar wonen in Ell mogelijk te maken zodat jongeren een kans krijgen in hun dorp te blijven, wordt in 2022 werkelijkheid. Eind februari 2022 zijn de sleutels van de woningen overhandigd aan de nieuwe bewoners. 

De samenwerking tussen Dorpsraad Ell, gemeente Leudal, Provincie Limburg en Wonen Limburg heeft geresulteerd in het ontstaan van Stichting Wonen Ell. Benieuwd hoe dit tot stand is gekomen? Lees dan ons kwartaalmagazine In de Buurt van Nicole (november 2017) en lees het krantenartikel dat op 3 mei 2017 in Dagblad De Limburger heeft gestaan.

Verhuur woningen door Stichting Wonen Ell

De stichting Wonen Ell verhuurt 10 sociale woningen en appartementen die eigendom zijn van Wonen Limburg  in het oude gemeenschapshuis Ellenhof. Het beheer, zoals toewijzing, exploitatie en onderhoud, wordt door de stichting Wonen Ell uitgevoerd. Voornaamste doel is met name jongeren een betaalbare huurwoning aan te bieden. 

 

Wooncoöperatie iets voor u?

Ook interesse om samen met andere bewoners een soortgelijk initiatief op te zetten? Neem dan met ons contact op via 088 - 3850 800. 

 

Uitgelicht

Zoeken