De Comert (10 woningen)

Op de locatie de Comert realiseert Jansen de Jong Bouw Zuid voor ons 10 levensloopbestendige, zeer energiezuinige woningen.

Bezoekadres:
Kapelaan Slotstraat , Grubbenvorst
Website:
http://
Google maps De Comert (10 woningen)

de comert Grubbenvorst

 

Op een mooie locatie in Horst in plan de Comert realiseert Jansen de Jong Bouw Zuid voor ons 10 levensloopbestendige, zeer energiezuinige woningen. Met deze animatie kun je alvast eens rondkijken deze woningen. In dit plan wordt daarnaast een gevarieerd aanbod koopwoningen gerealiseerd. Meer weten over het plan De Comert treft u aan op www.plandecomert.nl.  

 

Planning

De bouw van deze tien woningen is in januari 2020 gestart. Volgens planning verwachten we dat de nieuwe bewoners nog vóór de zomer hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe thuis. Jong, oud, gezin of stel: iedereen kan hier wonen.

 

De woning

Op de benedenverdieping treft u de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet, apart toilet en de entree aan. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers, de overloop en een technische ruimte. De woning heeft een hellend dak dat grotendeels aan één zijde is voorzien van zonnepanelen. In de tuin staat een losstaande, niet geïsoleerde berging met plat dak.

comert grubbenvorst interieur

Huurprijzen

De woningen hebben een huurprijs in de sociale huurcategorie; dit betekent dat u afhankelijk van uw inkomen in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. De huur ligt op € 737,14. U vraagt huurtoeslag aan bij de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?


Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 737,14?

 

Zoeken