Doctor Jaegerstraat (13 woningen), Heerlen

Op de plek waar eerst een gedeelte van de voormalige technische school stond, bouwen we 13 betaalbare, energiezuinige woningen bouwen. De grondwerkzaamheden zijn gestart. We verwachten begin 2024 de nieuwe bewoners te kunnen verwelkomen in hun nieuwe huis.

Bezoekadres:
Doctor Jaegerstraat , Heerlen
Website:
http://
Google maps Doctor Jaegerstraat (13 woningen), Heerlen

Impressie woningen Dr. Jaegerstraat Heerlen

We bouwen op deze plek in totaal 13 gezinswoningen met drie slaapkamers op de verdieping. De woningen van Fijn Wonen zijn grotendeels in de fabriek gebouwd. Inmiddels is gestart met het bouwrijp maken van het bouwterrein. Medio juli verwachten we dat alle grondwerkzaamheden zijn afgerond. Het plaatsen en verder afwerken van de woningen start dan vanaf oktober 2023 waarna in het voorjaar van 2024 de woningen klaar voor de nieuwe bewoners zijn. 

 

Zodra de brochure beschikbaar is van deze huizen, vind u die hier op deze projectpagina. 

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor een van deze huurwoningen is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 808,06 (per 1 januari 2023). 

 

 

Zoeken