De Disselhoff in Horst aan de Maas

Wonen op loopafstand van het centrum van Horst? Dat wordt mogelijk in Disselhoff. Hier komen 9 huurappartementen in de sociale huur en daarnaast nog 17 koopappartementen en 10 patiowoningen (koop).

Alle appartementen zijn verhuurd. De nieuwe bewoners krijgen in mei de sleutels van hun appartement.

Bezoekadres:
Horst aan de Maas
Website:
http://
Google maps De Disselhoff in Horst aan de Maas

 

Disselhof

In Disselhoff woon je ten zuidoosten van het centrum van Horst. Binnen enkele minuten ben je in hartje Horst, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, een gezellig diner met familie of een middagje winkelen voor een nieuwe outfit. Alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, kinderopvang en medische zorg vind je direct in de buurt.

9 huurappartementen
De huurappartementen worden door Wonen Limburg verhuurd. Het woonblok bestaat uit 3 woonlagen, met op iedere woonlaag 3 appartementen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers. De grootte van de appartementen varieert van 63 m2 tot 77 m2. Ieder appartement beschikt over een balkon of terras. En alle appartementen hebben een individuele buitenberging op de begane grond en een parkeerplaats op het binnenterrein.

De huurprijs van de negen huurappartementen valt onder de huurtoeslaggrens. Het aanvragen van huurtoeslag is dus mogelijk.

Interesse in een huurappartement?
De bouw is inmiddels gestart en de verwachte oplevering is medio mei 2024. De verhuur is inmiddels gestart. U kunt niet meer reageren op de huurappartementen via ThuisinLimburg.nl. De toewijzing van de appartementen is in volle gang.

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2024 is deze € 879,66).

Interesse in een koopwoning?
Kijk voor meer informatie over de koopwoningen op www.wonenindisselhoff.nl.

Westenwind
Met het project Disselhoff voegen we sociale huurwoningen toe in Horst. Dat doen we ook in het project Veemarkt en op de locatie Bemmelstraat. Vervolgens verminderen we het aantal sociale huurwoningen in Horst-West omdat daar in verhouding veel huurwoningen liggen. Op die manier creëren we meer gevarieerde wijken in heel Horst.
Naast deze ontwikkelingen op vastgoedgebied, lopen er ook diverse sociale projecten in de drie wijken van Horst-West. Om het wonen in Horst-West nog leuker te maken. Meer hierover lees je op www.westenwindhorst.nl.
Logo Westenwind

Uitgelicht

Zoeken