De Disselhoff in Horst aan de Maas

Wonen op loopafstand van het centrum van Horst? Dat wordt mogelijk in Disselhoff. Hier komen 9 huurappartementen in de sociale huur en daarnaast nog 17 koopappartementen en 10 patiowoningen (koop).

Bezoekadres:
Horst aan de Maas
Website:
http://
Google maps De Disselhoff in Horst aan de Maas

 

Disselhof

In Disselhoff woon je ten zuidoosten van het centrum van Horst. Binnen enkele minuten ben je in hartje Horst, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, een gezellig diner met familie of een middagje winkelen voor een nieuwe outfit. Alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, kinderopvang en medische zorg vind je direct in de buurt.

9 huurappartementen
De huurappartementen worden door Wonen Limburg verhuurd. Het woonblok bestaat uit 3 woonlagen, met op iedere woonlaag 3 appartementen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers. De grootte van de appartementen varieert van 63 m2 tot 77 m2. Ieder appartement beschikt over een balkon of terras. En alle appartementen hebben een individuele buitenberging op de begane grond en een parkeerplaats op het binnenterrein.

De huurprijs van de negen huurappartementen valt onder de huurtoeslaggrens. Het aanvragen van huurtoeslag is dus mogelijk.

Interesse in een huurappartement?
De bouw is inmiddels gestart en de verwachte oplevering is medio mei 2024. De verhuur wordt eind 2023/ begin 2024 opgestart. Heb je mogelijk interesse en sta je nog niet ingeschreven bij Thuis in Limburg, doe dat dan snel op www.thuisinlimburg.nl.

Interesse in een koopwoning?
Kijk voor meer informatie over de koopwoningen op www.wonenindisselhoff.nl.

Zoeken