Barli woningen, Maasbracht

Aan de Kruisweg in Maasbracht realiseren we 10 sociale huurwoningen voor tijdelijke verhuur.

Bezoekadres:
Kruisweg , Maasbracht
Website:
http://
Google maps Barli woningen, MaasbrachtBarli Maasbracht
De toewijzing van deze tijdelijke woningen vindt plaats op basis van urgentie van de woonbehoefte. De verwachte oplevering is medio november 2022. De start van de verhuur wordt bekend gemaakt via ThuisinLimburg.nl

Huurprijzen
De woningen hebben een huurprijs in de sociale huurcategorie; dit betekent dat u afhankelijk van uw inkomen in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. U vraagt huurtoeslag aan bij de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 763,47?

Deze interesse inschrijving staat los van het inschrijven in www.thuisinlimburg.nl. Zodra de woningen via www.thuisinlimburg.nl te huur worden aangeboden, kunt u als u in aanmerking wilt komen van een van deze woningen, reageren op de woningadvertentie op www.thuisinlimburg.nl. 

Interieur Barli Maasbracht

Uitgelicht

Zoeken