Barli woningen, Maasbracht

Aan de Kruisweg in Maasbracht realiseren we 10 sociale huurwoningen voor tijdelijke verhuur.

Bezoekadres:
Kruisweg , Maasbracht
Website:
http://
Google maps Barli woningen, MaasbrachtBarli Maasbracht
De toewijzing van deze tijdelijke woningen vindt plaats op basis van urgentie van de woonbehoefte. De verwachte oplevering is medio mei/juni 2022. De start van de verhuur wordt bekend gemaakt via ThuisinLimburg.nl

Huurprijzen
De woningen hebben een huurprijs in de sociale huurcategorie; dit betekent dat u afhankelijk van uw inkomen in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. U vraagt huurtoeslag aan bij de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 763,47?

Deze interesse inschrijving staat los van het inschrijven in www.thuisinlimburg.nl. Zodra de woningen via www.thuisinlimburg.nl te huur worden aangeboden, kunt u als u in aanmerking wilt komen van een van deze woningen, reageren op de woningadvertentie op www.thuisinlimburg.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze woningen en wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat uw gegevens dan achter via de interessebutton.  

Interieur Barli Maasbracht

Zoeken