In den Bosch Maasbree

DEZE WONINGEN ZIJN VERHUURD.

Op de locaties Dormansgoed en Vlasbemt in Maasbree bouwen we 18 sociale huurwoningen in het plan In den Bosch Maasbree. Naar verwachting worden de woningen medio april 2023 opgeleverd.

Bezoekadres:
Dormansgoed en Vlasbemt , Maasbree
Website:
http://
Google maps In den Bosch Maasbree


Woningen
De woningen bestaan uit prefab onderdelen. Dit brengt als voordelen met zich mee dat de bouwtijd kort is en de kwaliteit van de woningen erg goed. De woningen zijn gasloos, duurzaam en het regenwater wordt geïnfiltreerd.

In den Bosch Maasbree

In den Bosch

De woningen zijn 115m2 en geschikt voor gezinnen en 1- of 2 persoonshuishoudens, inclusief parkeerplaats. Deze woningen hebben op de begane grond een woonkamer en open keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De technische ruimte is op de zolderverdieping.

BAM Wonen is gestart met de bouw van de 18 eengezinswoningen. Gezien de snelle bouwmethode is de verwachting dat de woningen medio april 2023 worden opgeleverd.

In den Bosch - situatie

 

Ben je al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat je als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van je tijd.

Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat je zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 808,06 (per 1 januari 2023).

Uitgelicht

Zoeken