Trichterveld (14 woningen) Maastricht

In de wijk Mariaberg in Maastricht ligt Trichterveld. Dit gebied wordt geherstructureerd en in totaal komt er een mix van 219 koop- en huurwoningen, waarvan er inmiddels al 145 zijn gerealiseerd. BAM realiseert voor Wonen Limburg Accent 14 karakteristieke, zeer energiezuinige levensloopbestendige twee-onder-een kapwoningen in het middenhuursegment.

Bezoekadres:
Sumatrastraat 8, Maastricht
Website:
http://
Google maps Trichterveld (14 woningen) Maastricht

Trichterveld Maastricht WLA

Oog voor het middensegment

Wij merken dat het steeds moeilijker wordt voor woningzoekenden met een middeninkomen om een passende woning te vinden. Daarom zien we het als onze maatschappelijke opgave om er voor deze groep te zijn.

 

Sociaal hart

Met het hart van de woningcorporatie bieden wij vrije sector huurwoningen aan; de maandhuur in dit segment start vanaf € 750,00. Onze winst investeren we via Wonen Limburg terug in sociale huurwoningen en wijken. Zo geeft onze huurder indirect invulling aan het sociale vastgoed en daarmee leefbare wijken.

 

Trots op Limburg

We zien dat er in Limburg steeds minder vrije sector huurwoningen worden gebouwd. En zien het dan ook als onze maatschappelijke opgave om er voor de middeninkomens in deze provincie te zijn. Wonen Limburg Accent investeert daarom in diverse nieuwbouwprojecten verspreidt over de provincie Limburg.

 

Trichterveld Maastricht

Wonen Limburg Accent bouwt op in het Trichterveld in Maastricht 14 ruim opgezette levensloopbestendige twee-onder-een kap woningen in het middenhuursegment.

 

Wilt u meer weten over deze nieuwbouw? Ga dan naar de projectpagina op de website van Wonen Limburg Accent.

Uitgelicht

Zoeken