Bosweg (10 woningen) in Montfort

Aan de Bosweg in Montfort zijn de 20 sterk verouderde huurwoningen gesloopt. Op deze plek komen in totaal weer 20 woningen, die meer passen bij deze tijd.

Samen met geïnteresseerden en (toekomstige) bewoners werkten we aan de plannen. En wordt daar invulling aan gegeven. Inmiddels zijn op deze plek 10 Kompaswoningen gebouwd. Eind dit jaar starten we met de bouw van 10 reguliere huurwoningen.

Bezoekadres:
Bosweg , Montfort
Website:
http://
Google maps Bosweg (10 woningen) in Montfort

 

bosweg monrtfort

Gelijkvloers wonen en slapen in de tien Kompaswoningen 

Inmiddels zijn er tien levensloopbestendige Kompas woningen gerealiseerd, die maximaal 10 jaar op deze locatie blijven staan. 

Deze compacte woning is slim ingedeeld met voldoende ruimte om je er thuis te voelen. De woning heeft twee slaapkamers, een inpandige berging en een gezamenlijke (achter)tuin inclusief gezamenlijke (fietsen) berging. Je kunt maximaal twee jaar in deze huizen wonen. In deze tijd is er de mogelijkheid om zelf een andere geschikte woning te vinden. Meer over Kompaswoningen leest u hier.

De nieuwbouw aan de Bosweg van de tien tijdelijke zogeheten Kompas woningen is inmiddels afgerond. Op maandag 16 november 2021 ontvingen de nieuwe bewoners de sleutels van hun nieuwe thuis. Wij wensen hen heel veel woongenot in hun nieuwe (tijdelijke) thuis!! 

Benieuwd hoe deze woningen gebouwd zijn? Klik dan op onderstaande afbeelding voor een kort filmpje.

start

Gelijkvloers wonen en slapen in de tien Kompaswoningen 

Inmiddels zijn er tien levensloopbestendige Kompas woningen gerealiseerd, die maximaal 10 jaar op deze locatie blijven staan. 

Deze compacte woning is slim ingedeeld met voldoende ruimte om je er thuis te voelen. De woning heeft twee slaapkamers, een inpandige berging en een gezamenlijke (achter)tuin inclusief gezamenlijke (fietsen) berging. Je kunt maximaal twee jaar in deze huizen wonen. 

In deze tijd heeft u de mogelijkheid om zelf een andere geschikte woning te vinden. Meer over Kompaswoningen leest u hier.

 

Tien permanente woningen

Er komen tien gezinswoningen die we naar verwachting eind 2021 kunnen gaan bouwen die er voor lange tijd blijven staan. 

 

Ben je al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat je als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van je tijd.

Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat je zoekprofiel goed is ingesteld zodat je geen tipbericht mist!

 

 

 

 

 

Zoeken