Bosweg (20 woningen) in Montfort

Aan de Bosweg in Montfort gaan we in de loop van 2020 de bestaande 20 sterk verouderde huurwoningen slopen.

Op de vrijkomende plek gaan we 20 nieuwe huurhuizen bouwen die meer passen bij deze tijd. Hoe die er precies uit moeten zien, is inmiddels duidelijk. Samen met geïnteresseerden en (toekomstige) bewoners werkten we aan de plannen. De bouw van de 10 Kompaswoningen start in september.

Bezoekadres:
Bosweg , Montfort
Website:
http://
Google maps Bosweg (20 woningen) in Montfort

 

 

10 kompaswoningen Bosweg Montfort

Aan de Bosweg in Montfort zijn inmiddels de 20 sterk verouderde huurwoningen gesloopt.

Op de vrijkomende plek gaan we 20 nieuwe huurhuizen bouwen die meer passen bij deze tijd. Samen met geïnteresseerden en (toekomstige) bewoners hebben we het plan vormgegeven. Er komen tien gezinswoningen die later dit jaar worden gebouwd en er voor lange tijd blijven staan. En in september starten we met het realiseren van tien levensloopbestendige Kompas woningen, die maximaal 10 jaar op deze locatie blijven. De buurt blijft groen en ruim opgezet.

 

Gelijkvloers wonen, koken en slapen in de tien Kompaswoning
Deze compacte woning is slim ingedeeld met voldoende ruimte om je er thuis te voelen. De woning heeft twee slaapvertrekken, een inpandige berging en een gezamenlijke (achter)tuin inclusief gezamenlijke (fietsen)berging. 

 

Hier woon je maximaal 2 jaar
De huurprijs van de woning is circa € 675,- (excl. servicekosten) en je mag hier maximaal 2 jaar wonen.

 

Ben je al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat je als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van je tijd.

Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat je zoekprofiel goed is ingesteld zodat je geen tipbericht mist!

 

 

 

 

 

Zoeken