Bosweg (20 woningen) in Montfort

Aan de Bosweg in Montfort gaan we in de loop van 2020 de bestaande 20 sterk verouderde huurwoningen slopen.

Op de vrijkomende plek gaan we 20 nieuwe huurhuizen bouwen die meer passen bij deze tijd. Hoe die er precies uit moeten zien, is inmiddels duidelijk. Samen met geïnteresseerden en (toekomstige) bewoners werkten we aan de plannen. De bouw van de 10 Kompaswoningen is in september gestart.

Bezoekadres:
Bosweg , Montfort
Website:
http://
Google maps Bosweg (20 woningen) in Montfort

 

bosweg monrtfort

De nieuwbouw aan de Bosweg van de tien tijdelijke (Hodes) woningen is inmiddels afgerond. Op maandag 16 november ontvingen de nieuwe bewoners de sleutels van hun nieuwe thuis. Wij wensen hen heel veel woongenot in hun nieuwe (tijdelijke) thuis!!

 

Benieuwd hoe deze woningen gebouwd zijn? Klik dan op onderstaande afbeelding voor een kort filmpje.

start

 

10 kompaswoningen Bosweg Montfort

Aan de Bosweg in Montfort zijn inmiddels de 20 sterk verouderde huurwoningen gesloopt.

Op de vrijkomende plek gaan we in totaal 20 nieuwe huurhuizen bouwen die meer passen bij deze tijd. Samen met geïnteresseerden en (toekomstige) bewoners hebben we het plan vormgegeven.

 

Tien permanente woningen

Er komen tien gezinswoningen die we naar verwachting eind 2021 kunnen gaan bouwen die er voor lange tijd blijven staan.

 

Gelijkvloers wonen en slapen in de tien Kompaswoningen 

Inmiddels zijn er tien levensloopbestendige Kompas woningen gerealiseerd, die maximaal 10 jaar op deze locatie blijven staan. 

Deze compacte woning is slim ingedeeld met voldoende ruimte om je er thuis te voelen. De woning heeft twee slaapkamers, een inpandige berging en een gezamenlijke (achter)tuin inclusief gezamenlijke (fietsen) berging. Je kunt maximaal twee jaar in deze huizen wonen. 

In deze tijd heeft u de mogelijkheid om zelf een andere geschikte woning te vinden. Meer over Kompaswoningen leest u hier.

 

Ben je al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat je als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van je tijd.

Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat je zoekprofiel goed is ingesteld zodat je geen tipbericht mist!

 

 

 

 

 

Zoeken