Hoebenakker (6 woningen) Nederweert

Op deze locatie bouwen we in totaal 10 huurhuizen; zes levensloopbestendige woningen in het sociale huursegment en vier gezinswoningen in de middenhuur.

Reageren op deze woningen is helaas niet meer mogelijk. De reactietermijn hiervoor is verstreken.

Bezoekadres:
Nederweert
Google maps Hoebenakker (6 woningen) Nederweert

 

Op deze locatie worden in totaal 13 nieuwe, gasloze woningen gebouwd:
-           6 sociale huurwoningen (levensloopbestendig)
-           4 middeldure huurwoningen
-           3 starters-koopwoningen

Planning
De bouw is in december 2021 gestart. Deze conceptwoningen kennen een snelle bouwtijd en daarom verwachten we dat we tegen de zomer van 2022 de sleutels aan de nieuwe bewoners kunnen uitreiken. 

De sociale huurwoningen zijn geadverteerd op onze website. De reactietermijn hiervoor is verstreken, dus helaas is het niet meer mogelijk om te reageren.

De levensloopbestendige woningen

LLB woning Hoebenakker

Deze woningen hebben de hoofdslaapkamer en de badkamer op de begane grond. Hierdoor is de woning geschikt voor jong en oud. In iedere ruimte is rekening gehouden met een draaicirkel van anderhalve meter. Op de eerste verdieping is ruimte voor een extra slaap-, studeer- of speelkamer.

 

Middeldure huurwoningen

Gezinswoning Accent

Informatie over de vier middeldure huurwoningen vind je hier. 

 

Drie starters koopwoningen
Koop Hoebenakker

De drie koopwoningen zijn gelijk aan de woningen voor de middeldure huur.

De reactietermijn om uw interesse in deze drie koopwoningen aan te geven is helaas verstreken.Heeft u interesse in een van deze drie koopwoningen? Stuur dan uw gegevens uiterlijk 28 februari naar verkoop@wonenlimburg.nl
De woningen worden door loting toegewezen. Er zijn voorwaarden verbonden aan de koop, zoals terugkooprecht Wonen Limburg en een antispeculatiebeding.

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale huursegment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2022 is deze € 763,47). 

Uitgelicht

Zoeken