Hoebenakker (6 woningen) Nederweert

Op deze locatie verwachten we eind 2021 te kunnen starten met de nieuwbouw van in totaal 10 huurhuizen; zes levensloopbestendige woningen in het sociale huursegment en vier gezinswoningen in de middenhuur.

Bezoekadres:
Nederweert
Google maps Hoebenakker (6 woningen) Nederweert

 

Op 26 april 2021 is voor omwonenden een digitale informatiebijeenkomst gehouden over de nieuwbouwplannen aan de Tinnegieter, in het plan Hoebenakker te Nederweert. Op deze locatie zijn wij van plan in totaal 13 nieuwe woningen te bouwen:
-           6 sociale huurwoningen (levensloopbestendig)
-           4 middeldure huurwoningen
-           3 starters-koopwoningen

De woningen zijn gasloos en opgebouwd uit duurzame materialen die hergebruikt kunnen worden.
De afbeeldingen op deze pagina zijn puur ter indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Planning

De bouw is in december 2021 gestart. Medio februari 2022 worden de sociale huurwoningen te huur aangeboden via www.thuisinlimburg.nl. De middenhuurwoningen zijn te vinden op www.wonenlimburgaccent.nl. Deze conceptwoningen kennen een snelle bouwtijd en daarom verwachten we dat we tegen de zomer van 2022 de sleutels aan de nieuwe bewoners kunnen uitreiken. 

 

De levensloopbestendige woningen

Deze woningen hebben de hoofdslaapkamer en de badkamer op de begane grond. HIerdoor is de woning geschikt voor jong en oud. In iedere ruimte is rekening gehouden met een draaicirkel van anderhalve meter. Op de eerste verdieping is ruimte voor een extra slaap-, studeer- of speelkamer.

 

 

Middeldure huurwoningen

Informatie over de vier middeldure huurwoningen vind je hier. 

 

Starters koopwoningen

De koopwoningen zijn gelijk aan de woningen voor de middendure huur.

Heeft u interesse in een van deze drie koopwoningen? Stuur dan uw gegevens naar post@wonenlimburg.nl en wij houden u op de hoogte.

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale huursegment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2022 is deze € 763,47). 

Zoeken