Piushof Panningen

We bouwen aan het Piushof 54 zeer energiezuinige woningen; 46 levensloopbestendige en 8 twee-onder-een kap huurwoningen. De 46 levensloopbestendige woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd; enkele twee-onder-een kap woningen zijn nog beschikbaar.

We verwachten dat voor de zomer van 2020 de bewoners in hun nieuwe woning kunnen gaan wonen.

Piushof moet een fijn thuis worden voor iedereen, waar buren een goede buur voor elkaar zijn en waar nodig elkaar helpen. Van een fietsband plakken en een formuliertje invullen tot het organiseren van een buurt BBQ. Of gewoon iets gezelligs ondernemen samen.

Bezoekadres:
Piushof , Panningen
Website:
http://
Google maps Piushof Panningen

piushof panningen

 

We bouwen op de locatie Piushof 46 levensloopbestendige huurwoningen en 8 twee-onder-een kap huurwoningen. De 46 levensloopbestendige huurwoningen zijn inmiddels verhuurd; een aantal twee-onder-een kap woningen is nog beschikbaar! Interesse? Ga dan naar www.wonenlimburgaccent.nl om te kunnen reageren. 

Samen met de gemeente en de klankbordgroep zijn er een aantal uitgangspunten voor het nieuwe Piushof bepaald:
•    Wonen in en aan het groen
•    Wens om te kunnen wonen in een hofje
•    Parkeren niet meer in de straat
•    Een mix van huur en koop
•    Stimuleren ontmoeten nieuwe bewoners door Samen Wonen

Iedere maand sturen wij de geïnteresseerden een nieuwsbrief. Heeft u deze gemist? Neem dan even contact met ons op.

Samen Wonen in Piushof
Piushof moet een fijn thuis worden voor iedereen, waar buren een goede buur voor elkaar zijn en waar nodig elkaar helpen. Van een fietsband plakken en een formuliertje invullen tot een buurtbarbecue organiseren. Of gewoon iets gezelligs ondernemen samen.   
Ook biedt Piushof bewoners de ruimte om samen kleur te geven aan hun woonomgeving. Zo kunnen ze samen nadenken over de inrichting en het onderhoud van een deel van het openbare groen en allerlei andere zaken, maar vooral hoe bewoners samen willen leven. Hierover spraken wij op 6 september 2018 met geïnteresseerden en overige belangstellenden. En wisselende ideeën met elkaar uit over hoe we er samen een fijne, saamhorige buurt van kunnen maken. Dit vormt ook een belangrijk onderwerp tijdens de interesse gesprekken met mogelijk nieuwe bewoners van Piushof.

 

Twee-onder-een kap woningen

Deze ruime, luxe afgewerkte woningen zijn gasloos en zeer energiezuinig. Deze woningen hebben een huurprijs van € 1.020,00 per maand. Aangezien deze woningen zeer goed geïsoleerd zijn en zonnepanelen op het dak hebben, zullen energiezuinige bewoners geen of minimale energielasten hebben. Meer over deze woning leest u in deze brochure.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in Piushof is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  

2 onder 2 kap Piushof

De oude woningen zijn gesloopt

In april 2019 is gestart met de circularie sloop van de huidige 72 woningen. Zoveel mogelijk materiaal wordt verzameld en kan hergebruikt worden bij andere bouwactiviteiten of kan weer als basisgrondstof dienen voor het maken van nieuwe producten. Met een deel van het verzameld sloophout gaan de nieuwe bewoners van Piushof in ieder geval vogelhuisjes maken zodat ook de vogels in deze nieuwe buurt hun thuis weer vinden. Begin 2020 verwachten we dat de nieuwe bewoners hun sleutel krijgen van hun nieuwe thuis.

piushof sloop collage
 

 

 

 

Zoeken