Annadaelstraat (8 woningen), Sittard

De bouw van de 8 woningen is in volle gang. We verwachten dat de nieuwe bewoners nog voor de zomer van 2023 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

Bezoekadres:
Annadaelstraat , Sittard
Website:
http://
Google maps Annadaelstraat (8 woningen), Sittard

 

Beeld Annadaelstraat Sittard

 

Behoefte aan gezinswoningen
In samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen hebben we diverse mogelijkheden onderzocht. Het bouwen van gezinswoningen is als resultaat uit het onderzoek gekomen. Daarbij hebben we met het maken van de plannen rekening gehouden met het groene karakter van de locatie.

Het plan
De bouw van de 8 gezinswoningen aan de Annadaelstraat is gestart. Deze zeer energiezuinige woningen hebben drie slaapkamers op de verdieping. Parkeren kan op eigen terrein. Het huidige parkeerhofje komt te vervallen. Hiervoor in de plaats worden 6 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. 

situatie annadaelstraat sittard

De duurzame woningen worden grotendeels in de fabriek geproduceerd. Voordeel hiervan is dat we veel sneller kunnen bouwen én er veel minder af- en aanvoer van materialen op de bouwlocatie is. Daarmee  wordt de overlast tijdens de bouw tot een minimum beperkt. Door de productiemethode gaat de kwaliteit van de bouw omhoog en is er in de hele productieketen minder CO2 uitstoot.

De planning
De bouw is gestart. Gezien de snelle bouwmethode verwachten we dat de nieuwe bewoners nog voor de zomervakantie van 2023 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

Tot 13 maart 19.00 uur kunt u reageren op deze woningen via www.thuisinlimburg.nl. Meer informatie over deze woningen vindt u in de brochure.

 

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!
Heeft u vragen over dit plan? Bel ons dan of stuur een mail met uw vraag naar annadaelstraat@wonenlimburg.nl. 

 

Uitgelicht

Zoeken