Annadaelstraat (8 woningen), Sittard

Het plan is om op deze locatie in totaal 8 woningen te bouwen. Zoals het er nu naar uitziet, wordt eind 2021 de procedure voor de omgevingsvergunning opgestart. In het najaar van 2022 kunnen we de woningen gaan bouwen. En gezien de snelle bouwmethode verwachten we dat de nieuwe bewoners nog voor het einde van 2022 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

Bezoekadres:
Annadaelstraat , Sittard
Website:
http://
Google maps Annadaelstraat (8 woningen), Sittard

 

Beeld Annadaelstraat Sittard

 

Het was een tijd onduidelijk welke nieuwbouw zou passen op de locatie aan de Annadaelstraat in Sittard. Inmiddels zijn we hierin zover, dat we een doorkijk kunnen geven naar onze plannen. 

 

Behoefte aan gezinswoningen

In samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen hebben we diverse mogelijkheden onderzocht. Het bouwen van gezinswoningen is als resultaat uit het onderzoek gekomen. Daarbij hebben we met het maken van de plannen rekening gehouden met het groene karakter van de locatie.

 

Het plan

We zijn van plan op deze locatie aan de Annadaelstraat (zie tekening hieronder) 8 gezinswoningen te bouwen. Deze zeer energiezuinige woningen hebben drie slaapkamers op de verdieping. Parkeren kan op eigen terrein. Het huidige parkeerhofje komt te vervallen. Hiervoor in de plaats worden 6 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. 

 

situatie annadaelstraat sittard

 

De duurzame woningen worden grotendeels in de fabriek geproduceerd. Voordeel hiervan is dat we veel sneller kunnen bouwen én er veel minder af- en aanvoer van materialen op de bouwlocatie is. Daarmee  wordt de overlast tijdens de bouw tot een minimum beperkt. Door de productiemethode gaat de kwaliteit van de bouw omhoog en is er in de hele productieketen minder CO2 uitstoot.

 

De planning

Zoals het er nu naar uitziet, wordt eind 2021 de procedure voor de omgevingsvergunning opgestart. Dit betekent dat we in het najaar van 2022 de woningen kunnen gaan bouwen. En gezien de snelle bouwmethode verwachten we dat de nieuwe bewoners nog voor het einde van 2022 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

 

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!

Heeft u vragen over dit plan? Bel dan 088 - 3850 800 en vraag naar Roger Wintraecken of Roy Schellen. Zij kunnen u meer vertellen over dit plan. 

Mailen kan ook: mail uw vraag naar annadaelstraat@wonenlimburg.nl

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken