Kattekop (11 woningen) Urmond

Op een mooie locatie in Urmond, vlakbij het water gelegen terrein, zijn we gestart met de bouw van in totaal 11 zeer energiezuinige woningen; zes levensloopbestendige en 5 gezinswoningen. We verwachten eind november 2021 de eerste bewoners te kunnen verwelkomen.

Bezoekadres:
Torenstraat , Urmond
Website:
http://
Google maps Kattekop (11 woningen) Urmond

 

kattekop fase 3

 

 

Aannemer Janssen Bouwen en Ontwikkelen uit Panningen start in december 2020 met het inrichten van het bouwterrein en het grondwerk. De bouw van deze 11 fraaie huizen gaat ongeveer 11 maanden duren.

Momenteel werken we nog aan de brochure. Zodra deze beschikbaar is, plaatsen we die op deze projectpagina.

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens van € 737,14.

De interesse inschrijving staat los van het inschrijven in www.thuisinlimburg.nl. Zodra de woningen via www.thuisinlimburg.nl te huur worden aangeboden, kunt u als u in aanmerking wilt komen van een van deze woningen, reageren op de woningadvertentie op www.thuisinlimburg.nl. Zodra we weten wanneer we starten met de verhuur, sturen we daarvan een bericht als u zich inschrijft op deze projectpagina (rechtsboven - interesse).  

 

 

Zoeken