Brukske (20 appartementen) Venray

In de wijk Brukske bouwt Bouwbedrijf Janssen voor Jumbo Vastgoed een nieuwe Jumbo en Lidl supermarkt en twee winkelruimten, in totaal 4.000 m2 commerciële ruimten. Boven de winkels realiseren wij 20 appartementen.

De bouw is gestart in mei 2019; in het voorjaar van 2020 verwachten wij dat de nieuwe bewoners de sleutels ontvangen van hun nieuwe thuis. De verhuur van de appartementen is op dinsdag 13 augustus gestart via thuisinlimburg.nl.

Bezoekadres:
Kiosk , Venray
Website:
http://
Google maps Brukske (20 appartementen) Venray

Brukske appartementen Venray

In de laatste fase van de aanpassingen in de wijk Brukske bouwt Bouwmij Janssen uit Venray een nieuwe  Jumbo en Lidl supermarkt en twee kleine winkelpanden met in totaal 4.000 m2  commerciële ruimten.  Boven deze nieuwe winkels bouwen zij voor ons  20 appartementen verdeeld over twee woonlagen. De bouw is in mei 2019 gestart en in het voorjaar van 2020 kunnen de nieuwe bewoners van de appartementen verhuizen naar hun nieuwe thuis. De verhuur van de appartementen is gestart op dinsdag 13 augustus via thuisinlimburg.nl. 

 

De appartementen

Deze 20 appartementen zijn volledig gasloos en worden verwarmd en voorzien van warm tapwater door een warmtepomp met boiler. Op het dak komen zonnepanelen die het stroomverbruik reduceert voor alle woningen en algemene ruimtes. Elke woning heeft dus zijn eigen zonnepanelen en de omvormer in de woning zet de opgewekte energie om in stroom welke gebruikt kan worden voor de eigen woning.

De appartementen worden bovenop het winkelcentrum gebouwd en zal bestaan uit 2 woonlagen (1e en 2e verdieping). De hoofdentree is naast de ingang van de Lidl supermarkt. Meer weten over de appartmenten? Neem dan een kijkje in deze brochure

Er is keuze uit 3 typen appartementen: 

  • Type A: woonkamer met twee slaapkamers en een balkon. Een van dit type zal worden uitgevoerd in een woonkamer met 1 slaapkamer en een hobbykamer.
  • Type B: woonkamer met 2 slaapkamers en een inpandig balkon/loggia.
  • Type C: hoek appartement met woonkamer en 2 slaapkamers en een inpandig balkon/loggia. 

 

Voor appartement type A en B ligt de maandhuur op € 697,- exclusief servicekosten. Type C heeft een maandhuur van € 720,42 exclusief servicekosten. Dit betekent dat huurtoeslag wél mogelijk is voor de types A en B,  voor type C is het niet mogelijk huurtoeslag aan te vragen.  

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 720,42.

 

 

Zoeken