Brukske (20 appartementen) Venray

In de wijk Brukske bouwt Bouwbedrijf Janssen voor Jumbo Vastgoed een nieuwe Jumbo en Lidl supermarkt en twee winkelruimten, in totaal 4.000 m2 commerciële ruimten. Boven de winkels realiseren wij 20 appartementen.

De bouw is gestart in mei 2019; in het voorjaar van 2020 verwachten wij dat de nieuwe bewoners de sleutels ontvangen van hun nieuwe thuis. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Bezoekadres:
Kiosk , Venray
Website:
http://
Google maps Brukske (20 appartementen) Venray

Brukske appartementen Venray

In de laatste fase van de aanpassingen in de wijk Brukske bouwt Bouwmij Janssen uit Venray een nieuwe  Jumbo en Lidl supermarkt en twee kleine winkelpanden met in totaal 4.000 m2  commerciële ruimten.  Boven deze nieuwe winkels bouwen zij voor ons  20 appartementen verdeeld over twee woonlagen. De bouw is in mei 2019 gestart en in het voorjaar van 2020 kunnen de nieuwe bewoners van de appartementen verhuizen naar hun nieuwe thuis.

Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd. Reageren is niet meer mogelijk.  

 

De appartementen

Deze 20 appartementen zijn volledig gasloos en worden verwarmd en voorzien van warm tapwater door een warmtepomp met boiler. Op het dak komen zonnepanelen die het stroomverbruik reduceert voor alle woningen en algemene ruimtes. Elke woning heeft dus zijn eigen zonnepanelen en de omvormer in de woning zet de opgewekte energie om in stroom welke gebruikt kan worden voor de eigen woning.

De appartementen worden bovenop het winkelcentrum gebouwd en zal bestaan uit 2 woonlagen (1e en 2e verdieping). De hoofdentree is naast de ingang van de Lidl supermarkt. Meer weten over de appartmenten? Neem dan een kijkje in deze brochure

 

 

 

Zoeken