Kruitweg, Venray

Op de plek waar basisschool ‘De Kemp’ heeft gestaan, komen 16 hofjeswoningen onder de huurtoeslaggrens geschikt voor alle doelgroepen. De toekomstige bewoners van de Kruitweg vinden het gewoon om elkaar te helpen en de deur voor elkaar open te stellen als dat nodig is. Dat vormt een mooie basis om fijn samen te kunnen wonen. Het gezamenlijke hof gaan ze dan ook samen met hun toekomstige buren inrichten en onderhouden. De plannen zijn inmiddels gemaakt en begin maart 2021 is de bouw gestart.Bezoekadres:
Kruitweg , Venray
Website:
http://
Google maps Kruitweg, Venray

Kruitweg Venray

Fijn sámen wonen aan de Kruitweg
Op de plek waar basisschool ‘De Kemp’ heeft gestaan, komen 16 hofjeswoningen onder de huurtoeslaggrens geschikt voor alle doelgroepen. De toekomstige bewoners van de Kruitweg vinden het gewoon om elkaar te helpen en de deur voor elkaar open te stellen als dat nodig is. Dat vormt een mooie basis om fijn samen te kunnen wonen. Het gezamenlijke hof gaan ze dan ook samen met hun toekomstige buren inrichten en onderhouden.

De ontwikkeling van de Kruitweg doen we sámen met nieuwe bewoners. Met een groep van geïnteresseerden zijn we inmiddels zover en hebben we plannen gemaakt voor de woningen aan de Kruitweg.  

kruitweg impressie

 

Start bouw 
Begin maart 2021 is de bouw van deze 16 hofjeswoningen gestart. We gaan er van uit dat voor het einde van het jaar de bewoners hun sleutel krijgen. 
 

Vragen?

Heb je vragen? Joy Joosten, medewerker woonservice, beantwoordt deze graag. Stel jouw vraag bij voorkeur via mail. Je kunt ook bellen (088 - 3850 800) of mailen naar kruitweg@wonenlimburg.nl.

 

Inmiddels zijn alle bewoners bekend en kan er niet meer gereageerd worden op deze woningen. 

 

Uitgelicht

Zoeken