Vondersestraat (8 woningen), Horst

Op deze centrumlocatie bouwen we 8 zeer energiezuinige, levensloopbestendige woningen. Nog voor het einde van het jaar kunnen de nieuwe bewoners er al gaan wonen. De verhuur is op maandag 7 september om 19.00 uur gestart. Reageren kan via thuisinlimburg.nl tot maandag 14 september 9.00 uur.

Bezoekadres:
Vondersestraat , Horst
Website:
http://
Google maps Vondersestraat (8 woningen), Horst

Vondersestraat

 

Op deze mooie centrumlocatie bouwt Van Wijnen Sittard voor ons 8 zeer energiezuinige, levensloopbestendige woningen. De woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond en ook op de verdieping zijn nog twee kleine slaapkamers. Jong én oud, iedereen kan hier wonen.

 

De woningen worden al deels in de fabriek gebouwd waardoor we in een hele snelle bouwtijd de woningen kunnen realiseren. In de maand april wordt gestart met de bouw en naar verwachting kunnen de nieuwe bewoners al vóór het einde van dit jaar de sleutel in ontvangst nemen van hun nieuwe thuis. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen?

Schrijft u zich dan in (rechts op deze pagina) bij 'interesse' (rechts op deze pagina). Zodra er nieuws is over dit project, ontvangt u van ons een nieuwsbrief die u via het ingevulde mailadres ontvangt.. Bij het invullen van uw gegevens in de interesselijst is het niet mogelijk een huisnummercombinatie in te voeren met lettertoevoeging; graag hier het huisnummer invullen zónder toevoeging.

Let op: deze interesse aanmelding heeft geen invloed op het huren van een woning. Huurwoningen verhuren wij via de website www.thuisinlimburg.nl

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 737,14? Zorg dat je zoekprofiel goed is ingesteld zodat je het tipbericht niet mist!

In de maand september starten we met het verhuren van deze woningen via Thuis in Limburg. 

 

Vragen?

Stel uw vraag bij voorkeur via nieuwbouw@wonenlimburg.nl. Of bel ons (ma - vr van 8.30 - 17.00 uur) op 088 - 3850 800. 

Zoeken