Loft 33 (33 appartementen), Weert

Het huidige winkel- en kantoorpand aan de Emmasingel in Weert wordt, met behoud van authentieke elementen, door Wonen Limburg Accent omgebouwd naar 33 huur loftwoningen in het middenhuursegment.

Bezoekadres:
Emmasingel , Weert
Website:
http://
Google maps Loft 33 (33 appartementen), Weert

Loft 28 Weert

Oog voor het middensegment

Wij merken dat het steeds moeilijker wordt voor woningzoekenden met een middeninkomen om een passende woning te vinden. Daarom zien we het als onze maatschappelijke opgave om er voor deze groep te zijn.

 

Sociaal hart

Met het hart van de woningcorporatie bieden wij vrije sector huurwoningen aan; de maandhuur in dit segment start vanaf € 750,00. Onze winst investeren we via Wonen Limburg terug in sociale huurwoningen en wijken. Zo geeft onze huurder indirect invulling aan het sociale vastgoed en daarmee leefbare wijken.

 

Trots op Limburg

We zien dat er in Limburg steeds minder vrije sector huurwoningen worden gebouwd. En zien het dan ook als onze maatschappelijke opgave om er voor de middeninkomens in deze provincie te zijn. Wonen Limburg Accent investeert daarom in diverse (nieuwbouw)projecten verspreidt over de provincie Limburg.

 

Loft 33 Weert

Wonen Limburg Accent transformeert het voormalige kantoorgebouw aan de Emmasingel (hoek Maaspoort) naar een woongebouw met 33 loft appartmenten in het middenhuursegment. 

Wilt u meer weten over deze nieuwbouw? Ga dan naar de projectpagina op de website van Wonen Limburg Accent.

Uitgelicht

Zoeken