Maak kennis met Har Geurts

Maak kennis met Har Geurts

ine

Har (73 jaar) woont met zijn echtgenote Gonny in een appartement in Baarlo, even buiten het dorp dicht bij de bossen. Op de begane grond wonen cliënten van SGL (Stichting Gehandicapten Limburg) en Har en zijn vrouw wonen op de eerste etage.

Har..

Handig met de computer

2 dagdelen per week geeft Har cliënten van SGL, mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking, computertraining. Maar ook als er eens iets is met de computer, telefoon of de televisie, loopt hij even langs.

Nuttig maken

Har heeft altijd geleerd dat het goed is om je nuttig te maken. Bij SGL is hij al 6 jaar vrijwilliger en bij Vorkmeer in Panningen dit najaar al 25 jaar. Verder is hij actief voor de Huurdersvereniging Noord-Limburg, afdeling Peel en Maas. Als een huurder er even niet uitkomt met Wonen Limburg, helpt hij graag een handje. Meestal is een goed gesprek al voldoende: het contact met zowel huurders als corporatie verloopt prima. Als voorzitter van de bewonerscommissie zet hij zich ook in voor zijn woongebouw. Samen met andere bewoners heeft hij er voor gezorgd dat de entree wordt verfraaid met mooie pastelkleuren.

Uitgelicht

Zoeken