Maak kennis met Hakim

ine

Hakim (9 jaar) woont met mijn vader en moeder in Roerdelta, Roermond. Hun huis is best nieuw en heel energiezuinig. Dat vindt Hakim belangrijk, want hij vindt dat we allemaal minder energie moeten gebruiken.

Hakim

Beter voor het milieu
Hakim maakt zich weleens zorgen over het milieu. "Er sterven diersoorten uit en het is vaak heel droog. Ik vind dat we daar met z’n allen iets aan moeten doen. Dat kan bijvoorbeeld door schone energie te gebruiken. Ik vind het goed dat Wonen Limburg daar iets aan doet."

Grote batterijen in huis
"Als ik later groot ben, wil ik graag een Tesla. Zo’n elektrische auto is schoner dan een gewone auto, want hij rijdt op grote batterijen. Misschien hebben de huizen later ook wel grote batterijen. Zodat ze de stroom uit zonnepanelen kunnen opslaan. Ik vind het leuk om over zulke dingen na te denken."

Verrassing!
"Het was leuk om Wim Hazeu te interviewen. Hij is de baas van Wonen Limburg. Ik weet nu meer over wat Wonen Limburg doet. En hij zei zelfs dat ik een keer met mijn klas mag terugkomen. Dat blijft nog even een verrassing. Ik heb namelijk niemand verteld dat ik in het blad kom! " 

Hakim 2

Uitgelicht

Zoeken