Maak kennis met Lambert en Martha

Maak kennis met Lambert en Martha

ine

Lambert en Martha kijken enorm uit naar wonen in ’t Bakenshof. Geen tuin meer, minder schoonmaken, alles gelijkvloers. En toch dicht bij het centrum van Horst, met alle voorzieningen in de buurt.

Lambert en Martha

Terug naar de roots
Martha en Lambert zijn allebei geboren in Horst. Na hun huwelijk zijn ze voor het werk van Lambert naar Venlo verhuisd. Daar hebben ze 35 jaar gewoond. Maar in Horst woonden hun familie, kennissen en vrienden. Toen Lambert met de VUT ging, was de keuze snel gemaakt: ze gingen terug naar hun roots.

Kleiner wonen
Lambert: “We zijn erg actief en fit, maar ook wij worden ouder. Een heel huis schoonmaken is voor Martha veel werk en de tuin onderhouden vergt de nodige inspanning van mij. Kleiner wonen is al een tijdje onze wens. Het bericht van Wonen Limburg dat we in aanmerking komen voor een appartement in ’t Bakenshof kwam als geroepen.”

Geen grijze golf
“Dat in ’t Bakenshof jong en oud samen wonen in één gebouw vinden we heel positief. Wij zijn niet zo van de ‘grijze golf’. Omgang met jonge mensen houdt ons ook jong. We zouden het liefst morgen verhuizen. Dan hebben we extra tijd om erop uit te trekken met de fiets. Gezellig af en toe een hotelletje pakken, heerlijk!”

WIE ZIJN LAMBERT EN MARTHA?
Leeftijd: 81 jaar, 80 jaar  
Gezin: getrouwd sinds 1960
Gezamenlijke hobby: fietstochten maken
Hobby Lambert: biljarten

Uitgelicht

Zoeken