Inspiratietours

Ingrid Bekker

Wonen Limburg veranderde na een organisatiewijziging van koers. Ons thuisvestingsconcept, Het Nieuwe Werken en ons bijzondere monumentale Wonen Limburg Huis laten we u graag zien.

Met een hoofdkantoor, het Wonen Limburg Huis, in Roermond en 9 buurtwinkels is ons werkgebied verspreid over heel Limburg. Medewerkers en huurders bedachten het thuisvestingsconcept, dat voldoet aan de waarden die onderdeel zijn van onze nieuwe koers: een thuisgevoel voor iedereen! Wonen Limburg is laagdrempelig, toegankelijk en gastvrij. Voor onze huurders en belanghebbenden én natuurlijk ook voor onze 275 medewerkers.

Het resultaat staat!

De nieuwe buurtwinkels en het Wonen Limburg Huis zijn geen traditionele kantoren. Een balie komt u bij ons niet meer tegen; wel een uitnodigende ontvangsttafel en een open leefkeuken. Een woonkamer voor ontmoetingen, een werkkamer voor intensieve arbeid en een studeerkamer om in stilte te kunnen werken. Zó is de kantoorinrichting voor zowel de buurtwinkels als ons hoofdkantoor. Een huiselijke omgeving waar onze bezoeker zich meteen thuis voelt. En door gebruik te maken van de modernste faciliteiten en prettige, flexibele werkplekken is het ook een thuis voor onze medewerkers. Zij zoeken afhankelijk van hun werkzaamheden de werkplek die op dat moment het beste past. Met Het Nieuwe Werken doen zij dit zonder papieren. Alle informatie is gedigitaliseerd.

Onze ervaringen delen wij graag met u!

Bezig met een nieuw kantoorconcept voor uw organisatie? Gestart met een verandertraject om Het Nieuwe Werken te introduceren? Benieuwd hoe wij van een monument het eerste monumentale kantoorpand met energielabel A+ maakten? Of gewoon nieuwsgierig naar onze nieuwe thuisvesting?
De Inspiratietour geeft u de kans in ons Wonen Limburg Huis te kijken naar de bijzondere inrichting. En met ons in gesprek te gaan over dit bijzondere verandertraject. Wij delen onze ervaring graag met u: ‘Welkom thuis!’

.

 

Uitgelicht

Zoeken