Dankjeweldagen 2017

Vrijwilligers, bedankt!

ine

Op 27, 28 en 29 juni vonden de jaarlijkse Dankjeweldagen plaats in
hartje Weert. Al weer voor de vierde keer organiseerden we deze speciale dag om onze vrijwilligers te bedanken voor hun bijdragen aan het prettig en veilig wonen voor de bewoners in onze buurten en wijken. Het thema dit jaar was ontmoeten.

dankejweldagen

We zijn blij met de betrokkenheid en inzet van deze vrijwilligers en we realiseren ons dat zij letterlijk de oren en ogen in wijken en buurten zijn. Leden van bewonerscommissies, wijkteams of projectgroepen, maar ook gemotiveerde bewoners die bijvoorbeeld het groen rondom een woongebouw netjes houden. Met ruim 700 vrijwilligers werken we dagelijks samen aan een fijne woonomgeving. Op de Dankjeweldagen stonden zij allemaal in het zonnetje.

Na te hebben genoten van koffie met vlaai én van het boeiende en bijzondere levensverhaal over Antje van de Statie vertrokken we naar het Asielzoekerscentrum in Weert. We maakten er kennis met een aantal voormalige bewoners, die ons inspireerden en ontroerden met hun levensverhalen én hun toekomstdromen. En met het Suikerfeest nog vers in het geheugen, werden we getrakteerd op een zoete lekkernij.

En na een prikkelende voorstelling door de theatergroep Helder Theater over de participatie maatschappij was er nog gelegenheid de contacten even aan te halen tijdens een afsluitend dinerbuffet.  Het waren mooie dagen vol verrassingen, humor en kennismakingen.

Tot volgend jaar?
Wilt u zich ook inzetten als vrijwilliger voor uw woonomgeving? Informeer dan bij uw wijk- en complexbeheerder naar de mogelijkheden. En misschien zien we u volgend jaar bij de Dankjeweldagen.

Uitgelicht

Zoeken