Kwaliteit van onze dienstverlening: KWH-keurmerk

Ingrid Bekker

Bent u al benaderd om deel te nemen aan een enquête over Wonen Limburg. Nog niet? Dan gebeurt dat misschien binnenkort! Wij vinden het namelijk erg belangrijk om te weten wat u als huurder vindt van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit onderzoeken we regelmatig. Zowel door een onafhankelijk derde, het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) als door middel van onze eigen enquêtes dienstverlening.

Het kan dus zijn dat u een of meerdere enquêtes over Wonen Limburg ontvangt. Wij stellen het zeer op prijs als u hieraan wilt meewerken. Door de enquête in te vullen draagt u namelijk bij aan het slagen van het onderzoek. Zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening verder kunnen verbeteren en u beter van dienst kunnen zijn. Dus steek uw mening niet onder stoelen of banken. Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt, en wat er volgens u beter kan. We waarderen uw mening en danken u alvast voor uw medewerking.

Resultaten KWH-meting 2016

De resultaten van de meting 2016 zijn bekend. Het KWH-label is verlengd tot 10 maart 2019. Bent u benieuwd naar onze scores? U vindt ze in dit nieuwsbericht.
 

Uitgelicht

Zoeken