Verhalenfestival

Op het Verhalenfestival delen we verhalen van iedereen voor iedereen. Van klein bescheiden tot groots indrukwekkend. Zo kan je luisteren naar boeiende verhalen en muziek uit de Sinti cultuur (met heuse woonwagen), vertelt Suzanna Jansen over het boek 'Het Pauperparadijs' en leer je hoe je zelf kunt vloggen! Laat je informeren over de voedselbosrand in Venray of over energiebesparing met een van onze energiecoaches.

Proef de hapjes en drankjes uit de wereldkeuken en verras je (klein)kinderen in de gezellige kinderhoek met veel speelruimte, knutsel mogelijkheden, dans en voorleesuurtjes van het boek Muisje Mila.

Als afsluiter staat er een spetterend optreden op de planning van Big Benny. 

Wil jij geraakt worden én vermaakt worden? Kom dan ook naar het Verhalenfestival op zaterdag 7 oktober bij ons Wonen Limburg Huis. Het programma is veelbelovend en je kunt het hier vinden. Zien we je snel? 

header

Speciaal voor de tekenaars onder ons hebben we nog iets leuks!
Wil jij kans maken op het prachtige kinderboek Muisje Mila? Lever dan de speciale Verhalenfestival-kleurplaat in bij een van onze buurtwinkels of tijdens het Verhalenfestival. De 20 mooiste inzendingen ontvangen namelijk dit leuke kinderboek over moedig zijn!
Je kan de kleurplaat vinden bij een van onze buurtwinkels of hier downloaden. Veel kleurplezier!  

Uitgelicht

Zoeken