18 koopwoningen in voormalig schoolgebouw Leende

esther

Nu basisschool De Triangel verhuisd is naar het nieuwe multifunctioneel centrum in Leende, worden de achttien zogeheten schoolwoningen aan de Breedvennen verkocht. De eigenaar, VOF Centrumplan Leende, heeft er weer afzonderlijke woningen van gemaakt. Vijftien eengezinswoningen en drie levensbestendige woningen die daardoor ook geschikt zijn voor senioren.

Leende

Vanaf 2009 bood het complex aan de Breedvennen onderdak aan basisschool De Triangel. De schoolwoningen zijn destijds door VOF Centrumplan Leende, een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties Wooninc, Wonen Limburg en woCom, gebouwd. Als tijdelijk onderkomen voor de basisschool. Doordat nieuwbouw in het centrum van Leende lange tijd niet van de grond kwam, duurde het verblijf van De Triangel op de Breedvennen uiteindelijk twaalf jaar. Nu de schoolkinderen hun nieuwe plek gevonden hebben, krijgen de schoolwoningen weer een woonbestemming. 

Wonen voor iedereen 
Door de verkoop komen er achttien woningen bij in Leende. Voor starters, gezinnen én senioren. Om woningzoekenden een eerlijke kans te geven, worden ze via het transparante, digitale biedsysteem NVM Online Bieden aangeboden. Vanaf zaterdag 24 juli staan de schoolwoningen op Funda en op NVMonlinebieden.nl. Op zaterdag 31 juli kunnen geïnteresseerden de woningen bekijken. Vanwege de huidige coronamaatregelen kan dit enkel op afspraak, na inschrijving bij de makelaar. 

 

Uitgelicht

Zoeken