Werken bij Wonen Limburg

Ingrid Bekker

Voel je thuis op je werk

We willen dat bewoners zich thuis voelen. Dat geldt net zo goed voor onze medewerkers. Als je je ergens thuis voelt, kom je het beste tot je recht. Daarom bieden we je een huiselijke werkplek in ons Wonen Limburg Huis of in een van onze buurtwinkels. Maar heb je ook de faciliteiten om elders te werken, bijvoorbeeld in de wijk of thuis.

www.werkenbijwonenlimburg.nl

Hier staan we voor
Thuis. Iedereen verdient het om een thuis te hebben. ‘Thuis’ betekent voor ons meer dan vier muren en een dak. Onze bewoners willen goed en betaalbaar kunnen wonen in een fijne omgeving. Wonen Limburg betrekt bewoners daarbij. Samen met hen bouwen we aan wijken, buurten en dorpen. We willen dat mensen zich thuis voelen, nu en in de toekomst.

Met ons Wonen Limburg Huis in Roermond, onze buurtwinkels verspreid over de provincie en onze veelvuldige aanwezigheid in de wijk, staan we dichtbij onze bewoners en samenwerkingspartners. Of je nu bij leefbaarheid, vastgoed of financiën werkt, je bent je er altijd van bewust dat je direct of indirect voor onze bewoners werkt. Samen werken we aan een welkom thuis voor iedereen!

Lees hier onze strategische koers Welkom Thuis 2022-2026


Actief in de hele provincie
Werk je bij Wonen Limburg, dan werk je bij de grootste woningcorporatie van de provincie. Met 275 medewerkers, meer dan 25.000 woningen en zo’ 5.000 overige verhuureenheden bieden wij een betaalbaar thuis aan bewoners over bijna de hele provincie, van Venray tot Maastricht.

Thuis op kantoor
Bij ons werk je ‘thuis op kantoor’. Ons Wonen Limburg Huis en buurtwinkel in Roermond en onze buurtwinkels in Venray, Horst, Panningen, Weert, Sittard en Heerlen zijn namelijk ingericht als een woonhuis.

Met studeerkamers om lekker rustig te werken, huiskamers voor korte overleggen en werkkamers met verstelbare bureaus en vaste pc’s. De ruime leefkeuken is het levendige hart met lunchende en overleggende collega’s, huurders en relaties. Tussen diverse afspraken door even inloggen? Dan schuif je met je laptop gewoon aan een van de keukentafels aan. Kom bij ons langs en je voelt je vast en zeker meteen thuis.

Ontwikkeling stimuleren
Wonen Limburg ontwikkelt, en dus ontwikkelen medewerkers mee. Wonen Limburg faciliteert medewerkers bij veranderingen waar nodig met scholing. Daarnaast biedt de cao voor woningcorporaties ook een persoonlijk budget per medewerker voor scholing en ontwikkeling, als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Wonen Limburg stimuleert medewerkers daadwerkelijk om van dit budget gebruik te maken. Wil je weten wat we jou nog meer te bieden hebben? Kijk dan op onze website www.werkenbijwonenlimburg.nl.

Ook bij ons werken?
Ben jij maatschappelijk betrokken en beschik je over een bedrijfsmatige mentaliteit? Kijk dan op onze site www.werkenbijwonenlimburg.nl. Op deze website vind je ook onze vacatures. Daarnaast lees je van alles over wat werken bij Wonen Limburg inhoudt en bieden we de mogelijkheid tot open solliciteren en het aanmelden voor een jobalert. Jouw gegevens bewaren we in een database, zodat we bij een vrijkomende vacature direct kunnen kijken of er mogelijk geschikte kandidaten tussen zitten.

Uitgelicht

Zoeken