Doet u ook mee aan tegelwippen?

ine

Heeft u (veel) tegels in uw tuin? Doe dan mee met onze Tegelwip-actie. Haal uw tegels eruit en stop er bloemen of planten in. Goed voor het milieu. En ook de bijen (en andere beestjes) worden er blij van. U hoeft heus niet alle stenen weg te halen. Alle kleine beetjes helpen.

tegelwippen

Hoe werkt het? 
- Maak een foto vóórdat u aan de slag gaat. 
- En weer een foto als u klaar bent. 
- Stuur beide foto’s naar communicatie@wonenlimburg.nl
- Vergeet niet uw naam en adres erbij te zetten. 
- Meedoen kan tot 1 oktober 2021. 
 
Win een cadeaubon van € 50 voor uw tuin 
Onder de mooiste inzendingen verloten we 5 cadeaubonnen van € 50 van een tuincentrum. Zo kunt u nog meer moois kopen voor uw tuin. Alleen huurders van Wonen Limburg maken kans op die prijs.
 
Waarom zou u tegels wippen? 
Het weerbeeld verandert in Nederland en regelmatig hebben we te maken met pieken of extremen, waaronder ook hittegolven en hevige regenbuien. Dit zorgt ervoor dat we ook vaker te maken krijgen met wateroverlast of ‘hittestress’. En dat komt onder meer door al die stenen in onze tuinen, buurten en wijken. Stenen laten geen water door als het regent. En verkoelen niet op een hete dag. Weg dus met die stenen! En als u de tegels vervangt voor planten en bloemen, dan zorgt u er ook meteen voor dat er meer beestjes in uw tuin komen. En die beestjes zijn enorm belangrijk! 
 
NK Tegelwippen 2021 
U kunt ook meedoen met het NK Tegelwippen. Dit is nog tot en met 30 september. Iedereen kan hieraan deelnemen, of je huurt bij Wonen Limburg of niet. Kijk voor meer informatie en leuke tips op www.nk-tegelwippen.nl.  

Uitgelicht

Zoeken