Tegelwipactie succes

ine

Meer groen in de woonomgeving is hard nodig. Het wordt steeds warmer en langere droogteperiodes komen vaker voor. Tegelijk zijn er ook steeds vaker hevige hoosbuien. Daarom is het nodig om ons aan te passen aan het veranderende klimaat.

tegelwipactie

Door de leefomgeving te vergroenen, zorgen we voor verkoeling. Daarnaast kan door meer groen het water beter wegstromen. Dat is goed voor de natuur en de beestjes in de tuin. En ook niet onbelangrijk: voor onze gezondheid. We riepen onze bewoners daarom op om mee te doen aan de Tegelwipactie. 

Prijswinnaars zijn bekend
We ontvingen een aantal mooie inzendingen. Daaruit hebben we intussen de winnaars gekozen. Alle winnaars hebben bericht van ons gehad en een cadeaubon van € 50 van een tuincentrum ontvangen.

Samen maken we er werk van 
Heeft u onze tegelwipactie gemist? En heeft u nog een idee voor een groenere wijk of buurt? En vindt u het leuk om dit samen met buurtgenoten op te pakken? Bijvoorbeeld het vergroenen van een gezamenlijke binnenplaats, een plat dak of een groene gevel? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met ons WoonAdviesTeam, telefoonnummer 088 385 0800. Samen maken we er werk van.

Uitgelicht

Zoeken