Onze Glasschadehersteldienst

Ingrid Bekker

Wonen Limburg zorgt samen met u dat uw woning in goede staat is en blijft, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kapotte ruit bijvoorbeeld is erg vervelend en behoorlijk kostbaar. Als u bent aangemeld bij onze Glasschadehersteldienst vervangen wij uw kapotte ruit snel en helemaal gratis.

Als u bent aangemeld bij onze Glasschadehersteldienst vervangen wij uw kapotte ruit snel en helemaal gratis.
Heeft u geen glasverzekering, dan kunt u zich aanmelden voor onze Glasschadehersteldienst. Voor € 1,10 per maand herstellen wij glasschade aan uw hele woning. Binnen en buiten, inclusief garage en/of berging. Onder de service  van de Glasschadehersteldienst vallen dubbelglas en enkel glas, maar ook kunststof lichtkoepels en dakramen.

Aanmelden

De Glasschadehersteldienst staat als optie in uw huurcontract. U bent hier automatisch voor verzekerd, tenzij u aangeeft dat u hier geen gebruik van wilt maken. Heeft u niet voor deze dienst gekozen bij het tekenen van uw contract en wilt u nu of in de toekomst toch gebruikmaken van de Glasschadehersteldienst, dan kunt u zich hiervoor alsnog aanmelden. Dat kan heel gemakkelijk met het online formulier of aanmeldingsformulier Glasschadehersteldienst dat u eerst uitprint, ondertekent en dan aan ons terugstuurt. Als wij uw formulier vóór de 20ste van de maand ontvangen, gaat de dienst in op de 1e dag van de nieuwe maand. U betaalt vanaf dat moment de bijdrage.
Meer informatie leest u in de brochure en de algemene voorwaarden van de Glasschadehersteldienst.

Wat kost het?

U betaalt voor onze Glasschadehersteldienst € 1,10 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks bij uw huur opgeteld. Eens per jaar kunnen wij de bijdrage aanpassen. Als we dat doen, ontvangt u daarover natuurlijk bericht.

Wat te doen bij glasschade?

Als lid van de Glasschadehersteldienst belt u bij glasschade gewoon ons WoonAdviesTeam, 088 - 3850800. Wij zijn ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Na uw melding regelen we alles voor u met het schadeherstelbedrijf. Inclusief de betaling.

Zoeken